OCIJENI
popust 10%

SPECCHIASOL, 10.-11.10.2022., -10%

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 09.10.2022. 00:00

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 10. – 11.10.2022. i ostvarite popust od 10% na cjelokupnu liniju Specchiasola!

Specchiasol je dugogodišnji lider u proizvodnji fitoterapeutike i prirodne kozmetike.


EPID® BARRIERA SPREJ ZA USTA, BEZ ALKOHOLA
Sprej čini zaštitnu barijeru na sluznici usne šupljine i ždrijelu. Ima ublažavajuća, hidratantna i umirujuća djelovanja, te tako umiruje upaljeno grlo i smanjuje iritaciju usne šupljine. Proizvod stvara zaštitni film koji prianja na sluznicu usne šupljine i ždrijela te štiti od potencijalno štetnih vanjskih utjecaja (uključujući hladni zrak, patogene mikroorganizme, prašinu), također djeluje smirujuće. Prilikom iritacije ili upale, zaštitni film čini sluznicu usne šupljine sigurnom od iritacija i zaraznih agenata.


EPID® JUNIOR SPREJ ZA USTA
OPIS:

Sprej sadrži pročišćeni propolis EPID, ekstrakt acerole i sjemenke grejpa. Preporuča se za dobrobit i njegu sluznice usta i ždrijela, zdravlje glasnica te ublažavanje neugodnog zadaha. Posebno je prilagođen djeci zbog ukusnog okusa jagode.


EPID® SPREJ ZA NOS, MEDICINSKI PROIZVOD
OPIS:

E.p.i.d. sprej za nos je medicinski proizvod, čija je formulacija dizajnirana za olakšavanje disanja i kod začepljenog nosa. U slučajevima prehlade i/ili alergije.

Vraća u ravnotežu sekreciju iz nosne sluznice te povećava higijenu: izotonična otopina potiče ispiranje nosne šupljine
Oslobađa dišne puteve i daje ugodan osjećaj svježine, zahvaljujući djelovanju čistih eteričnih ulja eukaliptusa, mente i bijelog bora
• Štiti sluznicu nosa od nadraženosti: smola te agensi koji formiraju zaštitni film kao i glicerolni ekstrakt propolisa, ekstrakt aloja vere, eterična ulja i ekstrakt čehulje zajedno stvaraju film –MIKROGEL, koji vlaži sluznicu i smanjuje prekomjernu sekreciju te štiti od iritacija, sprečava kontakt s mikroorganizmima i iritansima.
SASTAV:

PropolisP.I.D.®
Ekstrakt kamilice
Aloje vera
Ekstrakt čehulje (Myrrhis odorata Scop.)-antibiotsko i protuupalno djelovanje
Ekstrakt sljeza
Eterično ulje eukaliptusa
Eterično ulje bora
Eterično ulje paprene metvice
Morska sol odgovorna za bolju osmozu

ljekarne-lipa.hr/13-12-14-12-2021-akcija-10-specchiasol/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI