OCIJENI
popust 20%

Yasenka, Skinage linija, do 09.12.2022., -20%

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 07.12.2022. 00:00

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju do 09.12. i ostvarite popust od 20% na cijelu Skinage liniju proizvoda i promo pakete!


skinage COLLAGEN PRESTIGE 10000

Sadrži
10.000 mg hidroliziranog kolagena
100 mg hijaluronske kiseline
100 mg vitamina C
vitamini B komplexa
mangan
cink

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina B kompleksa hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora.

Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN PRESTIGE osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje 10 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena kroz šest tjedna smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.

UPUTE ZA UPOTREBU
Uzeti 50 ml jednom na dan.


skinage COLLAGEN ADVANCED 5000

Sadrži
5000 mg KOLAGEN
100 mg HIJALURONSKA KISELINA
100 mg VITAMIN C
20 mg RESVERATROL

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nestankom bora.

Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN ADVANCED osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.

UPUTE ZA UPOTREBU
Uzeti 50 ml jednom na dan.

https://ljekarne-lipa.hr/od-07-03-12-03-2022-akcija-20-yasenka-skinage-collagen/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI