OCIJENI
popust 15%

ALLERGOSAN, 01.08.-31.08., -15% OMNi-BiOTiC® metabolic, te OMNi-LOGiC® JABUČNI PEKTIN i META-CARE® K

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 29.08.2022. 09:30

Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 01.08. – 31.08.2022. i ostvarite popust od 15% na proizvode Allergosan koji dovode do ravnoteže u crijevima koja vodi do željene tjelesne težine – sinbiotik OMNi-BiOTiC® metabolic, te OMNi-LOGiC® JABUČNI PEKTIN i META-CARE® Kurkuma Cell.

Kako znati imamo li višak crijevnih bakterija koje debljaju? Kad uz tjelesnu aktivnost i uravnoteženu prehranu ne možemo izgubiti na težini i kad imamo jo-jo efekt nakon završene dijete. Često se nakon godišnjeg odmora vratimo s kojim kilogramom više i čini nam se da se debljamo i od salate. OMNi-BiOTiC® metabolic sinbiotik je koji uravnotežuje odnos bakterija zaduženih za mršavljenje/debljanje.

Dodatna podrška je OMNi-LOGiC® JABUČNI PEKTIN, kao hrana za bakterije zadužene za mršavljenje.

META-CARE® Kurkuma Cell koji sadrži kurkuminoide, kvercetin, bioflavonoide citrusa, ekstrakt crnog papra i vitamin E, pruža antioksidativnu potporu cijelom organizmu.

ljekarne-lipa.hr/do-kraja-mjeseca-akcija-15-institut-allergosan-3/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI