Adresa: Mandrovićeva 12
10000 Zagreb
Telefon:
01 2323 950, 01 2331 978 01 2323 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ma-lu.com
http://www.facebook.com/skolamalu

Radno vrijeme

:
po dogovoru mailom ili telefonom
Djelatnosti: Škola s posebnim uvjetima obrazovanja
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: - samostalni računovođa - obrazovanje odraslih - škola za obrazovanje odraslih - on line obrazovanje - tečaj knjigovodstva - tečaj za računovođu - tečaj za knjigovođu - online tečaj - online - online edukacija - online tečajevi -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

U nastavku Vam predstavljamo školu za obrazovanje odraslih MA-LU, školu s najdužom tradicijom u obrazovanju računovođa!

Škola MA-LU ima dugu tradiciju. Obrazovanjem za samostalnog računovođu  bavimo se od 1995. godine pod nazivom  „MA-LU d.o.o. za srednjoškolsko obrazovanje“,  a od  2002. godine  zbog zakonskih je propisa škola počela djelovati  pod nazivom „škola za obrazovanje odraslih MA-LU.“

Našu školu za obrazovanje odraslih do sada je polazilo preko 4000 polaznika raznih stručnih sprema, fakulteta i zanimanja. Mnogi od njih i danas su ostali u kontaktu s nama kako bi dodatno unaprijedili svoje znanje. škola je posebna po izvrsno strukturiranim  predavanjima  u interaktivnoj  nastavi, odličnom  praktičnom radu , odličnim  konzultacijama, odličnom priručniku i ostalim nastavnim  materijalima te odličnim knjigovodstvenim programom DOMINO koji se pri tome koristi. Prema učeniku po potrebi imamo i individualan pristup.

Po položenom ispitu nudimo mogućnost   polaznicima  da u  MA-LU d.o.o.  praktičnom vježbom na svim mogućim knjigovodstvenim dokumentima  steknu radno iskustvo koje bi im osiguralo apsolutnu sigurnost  za posao u računovodstvu. Naš primarni cilj je omogućiti i početniku na tom području siguran i kompetentan nastup na tržištu. Rad škole je rezultat timskog rada ekonomista, revizora, psihologa, informatičara i raznih drugih stručnih suradnika. Svakom polazniku posvećujemo vrijeme i nastojimo da svaki od polaznika  bude uistinu zadovoljan.

Za više o nama posjetite našu web stranicu i ne zaboravite nas pratiti na društvenim mrežama - Facebook.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2323 950, 01 2331 978 01 2323 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.