Estetska stomatologija i estetski nadomjesci - bezmetalna keramika

Objavljeno: 7.1.2019. 10:35

Koliko puta do sada se niste htjeli nasmiješiti u nepoznatom društvu kada je bilo nešto smiješno. Ili je pored vas prošla osoba koja vam izaziva osmjeh na licu, no vi ste sakrili taj osmijeh, kako vam se ne bi vidjeli vaši nesavršeni zubi. Nezadovoljstvo osmijehom, danas je stvar prošlosti. Danas na raspolaganju imamo bezbroj dentalnih nadomjestaka koji vam mogu pomoći da postignete privlačan osmijeh kojeg više ne morate skrivati.

Estetska stomatologija je multidisciplinarni dio stomatologije jer osim lijepih, zdravih, bijelih i pravilno raspoređenih zuba, zahtjeva i zdrave desni. U estetske stomatološke tretmane spadaju bijeljenje zuba, zubni ispuni (plombe), bezmetalne krunice, keramičke fasete (ljuspice), implanti, kao i ispravljanje zuba ortodontskim aparatima (fiksnom i mobilnom protezom).Najsuvremeniji sustav nadoknade zuba koji se primjenjuje se u estetskoj stomatologiji je bezmetalna keramika (cirkon keramina). Zubi, zubni nadomjesci, krunice i mostovi izrađeni su od keramike i mogu stopostotno reproducirati prijašnje stanje, jednako kao i korigirati boju, oblik, položaj zuba i veličinu. Bezmetalna keramika, koju karakterizira čvrstoća, vrhunska estetika i preciznost, danas je sve više istisnula iz upotrebe klasične metalno-keramičke krunice i mostove.

U svojim tretmanima estetske stomatologije ordinacija dentalne medicine Sonje Vidošević Ljubić koristi samo bezmetalnu keramiku. Bezmetalna keramika omogućuje ljuskicama za zube (veneers) da oponašaju prirodne zube i zbog toga postaju savršeno protetsko rješenje. Pravo su rješenje za loše, blijede, slomljene i iskrivljene zube. Zubne ljuskice se spajaju na prednji dio zuba i učinkovito mijenjaju boju, oblik i veličinu.Ordinacija dentalne medicine Sonje Vidošević Ljubić nudi sve vrste estetske stomatologije po svjetskim standardima i s najnovijim materijalima te po pristupačnim cijenama. Dozvolite da vam ordinacija dentalne medicine Sonje Vidošević Ljubić izazove osmijeh na licu, kojeg nikad nećete skinuti.