Adresa: 8. Požarinje 11/A
10000 Zagreb
Mobitel:
099 4123 111 099 4123 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.mellitus.hr

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Zdrava hrana, makrobiotika
Uzgoj i prerada životinja i živ. proizvoda
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo
Ključne riječi: proizvodnja meda - livadni med - med od bagrema - med od kestena - cvjetni med - hrvatski med - prirodni med - zlatošipka med - bagrem - ugostiteljski med - med u vrećicama - med za ugostiteljstvo - med za hotele - med u malim staklenkama - zdravlje - prehrana - zdrava hrana
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu tvrtke Mellitus d.o.o.!

Naša se firma bavi prvenstveno prodajom meda te otkupom većih količina meda svih vrsta.

Mellitus d.o.o. kao vrlo mlada i perspektivna firma koja se počela baviti pčelarstvom i pčelinjim proizvodima, osnovana je 2005. godine u svrhu obogaćivanja tržišta kvalitetnim i najvažnije prirodnim domaćim medom i ostalim pčelinjim proizvodima.

Pčelinja društva nalaze se u eko-šumi, koja obiluje bagremom, kestenom i prostranim livadama na području Banije.
Okolica nije zagađena jer se ne nalaze nikakve tvornice, niti objekti koji bi intenzivno zagađivali to područje.

Kvalitetu pčelinjih proizvoda tj.meda možemo dokazati brojnim zlatnim i srebrnim priznanjima na domaćem i međunarodnom natjecateljskom nivou!

Izrazito se ponosimo našom kvalitetom meda jer kvalitetu dobivamo upornim radom i unapređivanju uzgoja pčela, održavanju pčelinjaka kao i održavanju okoliša, koji puno doprinosi kompletnom uspjehu našeg bavljenja pčelarstvom.

Također, firma Mellitus otkupljuje sve vrste meda na veliko tako da nam se slobodno možete javiti preko naših kontakt podataka!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 4123 111 099 4123 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.