Oslikavanjem vozila omogućavate široj publici da Vas zamjeti

Objavljeno: 26.10.2018. 14:27

Reklama simbolizira određeni brend koji predstavlja te uvelike doprinosi učvrščivanju odnosno jačanju samog brenda. Iako mnogi smatraju kako je ulaganje u marketing beskorisno, zaista je važno znati razliku između marketinga i prodaje. Kroz marketing cijelo vrijeme podsjećate krajnjeg kupca na usluge koje mu nudite, a prodajom mu odmah u istom trenutku to želite i prodati.Zašto ulaganje u reklame nije beskorisno?
Obavljajući svakodnevne aktivnosti kupci su primorani htjeli ili ne vidjeti reklame. Tako dok se vozite do posla prema doma ili negdje drugdje nemoguće je ne zamijetiti velike plakate. Isto tako dok se vozite u tramvaju ili busu, rijetki su oni koji neće zamijetiti reklamu dok putuju javnim prijevozom. O tome kako ćete znati je li krajni kupac došao do Vas osobnom  preporukom ili putem reklame ne trebamo previše pisati. I sami znate da je najbolje ispuniti anketu i pitati preko koga je saznao za Vas? Ali pisat ćemo o car brandingu koji ozačava popularan naziv za oslikavanje vozila.

Koliko ste puta dok ste se vozili po određenim dionicama vidjeli automobile koji su cijeli obljepljeni reklamama nekog brenda? Jeste li ikada pomislili da i Vi unajmite navedenu uslugu?
Vozači voze skoncentrirano i svi vide aute koji su ispred ili iza njih. Važno je oblijepiti auto koji radi pun o kilometara tj. Npr. Rent a car ili svoj vlastiti automobil ako mislite da ste prava osoba za to jer nema smisla oblijepiti auto koji stoji većinu vremena u garaži. Kreativnost je tu također važna. Izmislite ideju kojom bi htjeli prezentirati svju tvrtku. To ne mora biti logo. Može biti određena vrsta infografike ili nešto slično. Reklama mora sadržavati kontakt ili web stranicu kako bi Vas kupac mogao pronaći Također, neka Vam moto bude što kraće i zanimljivije jer je to puno lakše za zapamtiti.

Kako se ne bi previše mučili, angažirajte stručni tim tvrtke TOP PRINT koji će Vam oslikati vozilo. Oslikavanjem vozila iskoristite vaše vozilo kao veliku pokretnu oglasnu površinu. Oslikavanjem vozila koristite vaše vozilo kao veliku pokretnu oglasnu površinu. Apliciranjem kvalitetnih folija s petogodišnjim jamstvom, koje su dodatno zaštićene prozirnim laminatom, štiti se karoserija vozila od površinskih oštećenja i produžuje vijek uporabe vozila. Oslikavanje vozila je nezaobilazan marketinški alat za uočljivo i jednostavno brendiranje tvrtke ili usluge na velikoj pokretnoj površini. Oslikavanje vozila se koristi u svrhu korporativne promocije ili reklamiranje nekog segmenta usluge ili proizvoda.