Svaki dan drugo mjesto, druga jela putujte s nama

Objavljeno: 18.9.2018. 9:04

Dosadilo vam je da svakodnevno jedete jednu te istu hranu, želite promjenu, želite nešto novo, nešto što će probuditi sva vaša osjetila i samo jednim okusom na nepcu odvesti vas na neko drugo mjesto. Želite klasično jelo s egzotičnim umakom, a da su vam cijene pristupačne. Upravo ove želje možete ostvariti u jednom zagrebačkom gastro baru, koji će vas sigurno zapaliti na sve načine ... ali, prvo da vam nešto kažemo o konceptu gastro bara.

Koncept gastro bara nastao je kao revolucija serviranja tradicionalno pripravljene hrane u brzoj konzumaciji. To je bio prvi gastro bar, koji je servirao restoransku kvalitetu hrane u brzoj konzumaciji , Hrvatima poznatoj kao „gableci““, po pristupačnim cijenama. Koncept gastro brzo je popunio svoje kapacitete i namamio goste osobito kroz upotrebu sezonskih namirnica i serviranje inovativnih i možda zaboravljenih jela.U meniju zagrebačkog gastro bara s dvije lokacije možete očekivati neočekivano. Kombinaciju klasičnih jela s egzotičnim sosovima, umacima, prilozima. Salate s kombinacijom voća i povrća. Najfinija mesa, prelivena najsočnijim umacima. Jedinstvene deserte koje ne možete pronaći ni na jednom drugom mjestu.
Pored svega toga, u meniju tog malog gastro bara ćete svakako pronaći i vaš omiljeni sendvić, samo će razlika između gastrobarskog i barskog biti u jedinstvenom siru, homemade sosu, s dodatkom slanine. Piletinu možete očekivati u drugačijem ruhu, punjenu blitvom i gratiniranim sirom. Dalmatinske polpete će se u ovom gastro baru sljubiti s umakom od rajčice iz domaćeg.

Međutim, ako uzmemo u obzir sve te vrhunske namirnice pripremljene posebnim kulinarskim umijećem, ipak se gastro bar ističe pristupačnim cijenama za takav gastronomski užitak!

U kuhinji ovog zagrebačkog gastro bara fokus je na lokalnim, svježim sastojcima koji se u gastrobarskom meniju smjenjuju prema sezoni. Ističe se značaj vegetarijanske, veganske kuhinje, kao i socijalno i etnički obojene kuhinje. Svakodnevno možete isprobati 10 novih jela i 10 novih priloga prema receptima različitih država i svaki okus će vam biti neponovljiv i htjet ćete opet i opet.

Ako vas páli sve ovo što ste do sada pročitali, vjerujemo da ćete biti do kraja zapaljeni u gastro baru „Mali, ali..“, kojeg možete pronaći na tri zagrebačke lokacije, Maksimirska 98 i Frankopanska 11. Putujte s nama!