Adresa: Kozjačić 4
10000 Zagreb
Telefon:
01 2346 826 01 2346 ... - klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontaktirajte nas
Web: http://ivankamoda.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
sub: 9-13
Djelatnosti: Proizvodnja tekstila, odjeće, galanterije, pozamanterije
Dječja odjeća, Dječja obuća, Dječja oprema, Igračke
Web shop, internet prodaja
Ključne riječi: proizvodnja odjeće, veleprodaja odjeće, odjeća za bebe, odjeća za djecu, odjeća za odrasle, baby odjeća, dječja odjeća
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Kako smo počeli
Ivanka moda nastala je idejom dvoje mladih i entuzijastičnih poduzetnika, Ivanke Čorapine, kasnije Srdić, i Nenada Srdića. Krenuli smo s radom u krojačkoj radioni koja je pružala uslugu šivanja, no onda si nismo mogli priuštiti strojeve i sve poslove smo radili samostalno.

1991. godine odlučili smo osnovati firmu za proizvodnju i veleprodaju odjeće za djecu i odrasle. Mali obiteljski obrt nazvali smo autentičnim hrvatskim imenom, a bili smo prepoznatljivi po jednostavnom logu djevojčice i dječaka koji nismo mijenjali do 2012. godine.

Kažu da je početak uvijek najteži pa tako ni početak Ivanke mode nije bio iznimka. Radili smo i živjeli u istom stanu, a posla je uvijek bilo. Nenad je bio zaposlen i izvan Ivanke mode što je pred postavljalo dodatne zahtjeve. Koliko nam je posao bio važan govori činjenica da smo kao vjenčani poklon dobili endlericu.


Tajna našeg uspjeha
Nakon krvi, znoja i suza uspjeli smo se dići na noge i Ivanku modu dovesti do uspješne veleprodajne firme čiji se proizvodi prodaju diljem Hrvatske, a zadovoljni kupci kod nas kupuju i od same 1991. Koja je naša tajna? „Iza svake uspješne žene stoji strpljivi muž“, kako u šali znamo reći.

Od samog početka ulažemo u napredak, odričemo se velikog profita i maksimalno se trudimo. Naši proizvodi također su vrlo važni. Rađeni su od kvalitetnih talijanskih i turskih materijala koji imaju certifikat „Oeko-Tex Standard 100“ kao jamstvo da su napravljeni od najfinijih sirovina, a u izravnom dodiru s kožom nisu štetni. Cijene su, uz visoku kvalitetu, uvijek bile pristupačne, a to je ljude privuklo i zadržalo. U velikoj obitelji prvi smo krenuli s veleprodajom odjeće, a na kraju smo uspjeli u svom primarnom cilju – naši kupci u mogućnosti su kupovati kvalitetnu odjeću širom Hrvatske.


Novi početak
U posljednjih nekoliko godina intenzivno radimo na modernizaciji Ivanke mode. Iako smo zadržali zadovoljne kupce, sve ostalo smo u potpunosti promijenili. Zajedno s djecom osmislili smo novi logo, dizajnirali web stranicu, angažirali se oko uređivanja Facebook i Twitter stranica, poradili na oglašavanju, čak se odlučili i na prodaju putem webshopa.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2346 826 01 2346 ... - klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon: