1+1 gratis dioptrijske

1 pregleda/dan | Objavljeno: 16.06.2019. 18:27

Kada trebate dioptrijske naočale po izvrsnoj cijeni i još k tome jedne dobivate nas poklon, ne treba se puno dvoumiti. Vrijeme je za posjetu jedne od 8 poslovnica Optičkog studija Monokl.

Za kupovinu dioptrijskih naočala iz izdvojene kolekcije kućnih brandova Red&Mad, Jurier&Co., Infiniti i Swing u vrijednosti iznad 1.200,00 kn, drugi model iz kolekcije dioptrijskih okvira Swing dobivate gratis u kombinaciji s Maxxee naočalnim lećama u indeksu loma 1.50 s HCC anti-refleksnim slojem.

Druge naočale možete odabrati za sebe ili člana obitelji. Na ovaj način možete ostvariti značajnu uštedu na kućnom budžetu ili odabrati dva različita dizajna, oblika ili boje dioptrijskog okvira.
Svjesni smo koliko vam znače Vaše dioptrijske naočale i koliko ih dobro pazite, jer vid je važan. Ponekad se ipak događaju nepredviđene situacije kad smo nespretni i naočale nastradaju. Znate li da svoje dioptrijske i sunčane naočale možete osigurati od lomova, oštećenja i nestanka uslijed provalne krađe i razbojstva?

Osigurajte dioptrijske ili sunčane naočale s pripadajućim okvirima te ugrađenim staklima.
Pokriće traje godinu dana, vrijedi na teritoriju Republike Hrvatske i uključuje:
—popravak naočala u slučaju oštećenja
—nabavku novih naočala uslijed uništenja ili nestanka naočala uslijed provalne krađe i razbojstva.

Za slučaj da se vaša dioptrija promijeni ubrzo nakon što ste kupili nove naočale, dodatno možete osigurati i troškove izrade novih dioptrijskih stakala uslijed nagle promjene dioptrije. Dodatno osiguranje se odnosi na promjenu od +/–0,5 % dioptrije u prvih šest mjeseci trajanja osiguranja.

Iznos premije osiguranja ovisi o vrijednosti naočala, a kreće se od 28,00 kn do 324,00 kn.

http://www.monokl.hr

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2302 060 01 2302 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta