OCIJENI

Persol dioptrijske naočale - 2017

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.06.2017. 19:14

Priča o Persolu započela je 1917. godine, preciznije u Turinu, kada je Giuseppe Ratti, fotograf i vlasnik leća, proizveo tehnološki napredne naočale dizajnirane prema potrebama trkača koji su od naočala zahtijevali udobnost, zaštitu i optimalan vid. Zbog uspjeha ovih sunčanih naočala kreirao je brand pod nazivom Persol, čija riječ na talijanskom jeziku opisuje primjenu ovih naočala „za sunce“.

Danas, zbog uspjeha ovih sunčanih naočala, Persol je proširio svoju ponudu s dioptrijskim okvirima za naočale. Jednako kao i za sunčane naočale i za dioptrijske naočale na prvom mjestu je korištenje tehnologije za postizanje najviše kvalitete.

Persol kolekcija naočala uključuje retro modele koji su moderni ove sezone, plastične okvire i uvijek lagane metalne okvire. Persol dioptrijski okviri imaju blago zaobljen prednji dio i pristaju svima.

Ako ove sezone želite pratiti modu, nemojte se ustručavati odabrati Persol za Vaše naočale, povezujući tako trend i eleganciju.
Mi imamo široku ponudu Persol dioptrijskih okvira za naočale, uključujući najnovije modele. Ukoliko ne možete sami pronaći svoj omiljeni model, zatražite našu pomoć. Mi ćemo pronaći za Vas najbolji model po najboljoj mogućoj cijeni.

Persol - metalna revolucija
Persol reinterpretira kultni 649 sa suvremenom privlačnošću metala.
U srijedu 15. 03. 2017. godine Persol je objavio inovaciju izvrsne ikone branda i proširio je 649 seriju proizvoda s dva modela sunčanih naočala i dioptrijskih naočala napravljenih kombiniranjem profinjenih metalnih tonova, dragocjenih acetatnih naočalnih ručki i kristalnih leća. Nova verzija modela 649 svjedoči o neprekidnoj evoluciji stila Persol naočala.
Napravljen 1957. godine kada ge je odmah prisvojio Steve Mc Queen i mnoge druge filmske zvijezde, model 649 ostaje kultni model koji nadilazi vrijeme i modu. Ovaj model postao je modni dodatak na kojem se vidi sofisticiranost „proizvedenog u Italiji“ i ističe se svojom izradom i vrhunskim materijalima.
Novi modeli, redizajn su serije 649 s ultra tankim, iznimno laganim i robusnim okvirima, a koji su stilizirani karakterističnim kultnim Persol detaljima: mostom Victor, sustavom Meflecto za savršeno pristajanje i metalnom strelicom na zglobu. Acetatne naočalne ručke koje dolaze u liniji Persol Vintage Celebration zaokružuju stil nove Persol ikone.

http://www.optika-curin.hr/dioptrijski-okviri/persol/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI