Valentinovo

Objavljeno: 4.2.2019. 10:22

Ljubav je smisao života. Vjerovali ili ne, ljubav je ta koja nas pokreće skoro svaki dan. Bilo da se radi o ljubavi prema supružniku, djetetu, majci ili nekoj drugoj bliskoj osobi. Ljubav je ta koja daje različite nijanse života i upotpunjava život svakog od nas. A koliko je važna ljubav govori i dan posebno posvećen proslavi ljubavi.

Valentinovo je dan kada se mnogi zaljubljeni opuštaju slaveći svoju sreću i ljubav jer su pronašli jedno drugoga. Naravno, u većini slučajeva muškarci su ti koji bi “trebali” iznenaditi svoju bolju polovicu.

Ali u prenapučenosti sadržaja, ali i nedostatku ideja često se događa da se izgubimo u traženju najboljeg odabira destinacije odnosno mjesta za proslavu Valentinova.Naravno, odabir ovisi o voljenoj osobi. Oni koji su zaljubljeni najbolje će znati što njihova bolja polovica voli. Unatoč tome pomoć je uvijek dobrodošla pa Vam donosimo ideje kako bi Vam bar malo olakšali potragu za kreativnim, a opet posebnim odabirom gdje i kako ćete ostaviti svoju odabranicu odnosno odabranika bez teksta za Valentinovo:

1. Hoteli - putovanje ili produženi vikend uvijek je dobra opcija za opuštanje i povezivanje s voljenom osobom. Ovisno o željama, izaberite putovanje na more, vikend u planinama ili u neki od poznatih gradova koji bi Vi ili Vaša bolja polovica željeli razgledati.2. Wellness ili terme - volite li kupanje i opuštanje u saunama ili ste ljubitelj masaža ovo je opcija za Vas. Mnogi paketi nude i dodatne ponude za ljubitelje prirode kako biste upotpunili odmor.

3. Restoran - romantičan ručak ili večera u dvoje je klasika za zaljubljene parove. Odabrati možete između već ponuđenih menija ili osmislite svoj idealni izlazak i upotpunite ga romantičnom atmosferom ili živom glazbom po svojem izboru.


4. Personalizirani pokloni - bilo da se radi o buketu cvijeća, slici, skulpturi ili nečemu što Vaša bolja polovica duže želi, poklonom kojim pokazujete koliko Vam znači ne možete pogriješiti.

5. Nakit - Svaka žena voli ponosno nositi komad nakita dobijen kao poklon od voljenog, a za muškarce sat ili igla za kravatu bezvremenski su poklon. Birate li nakit za voljenu pripazite preferira li više prsten, ogrlicu ili narukvicu kao i voli li više bijelo ili žuto zlato ili joj je draži nakit od perli.Unatoč raznovrsnom odabiru važno je znati kako niti jedan poklon ne može biti loš, ako je poklanjan s ljubavlju. Bilo da se odlučite za Veneciju ili pak kino vjerujemo da ćete na dan zaljubljenih uživati sa svojom boljom polovicom jer oni koji su zaljubljeni znaju kako svoje Valentinovo žive svaki dan.