Učenje nikada ne prestaje

Objavljeno: 22.2.2018. 14:51
Ne postoji krivo vrijeme za nova obrazovanja. Ako ste od onih koji su u kasnijoj dobi života pronašli struku za sebe ili Vas je život naučio da često ono što volimo raditi, ne možemo raditi, prekvalifikacija ili obrazovanje za željeno zanimanje idealan je put.


Prednosti novih obrazovanja su:

Zadovoljstvo pojedinca.
Birate ono što sami želite.
Dodatno obrazovanje.
Veća mogućnost zapošljavanja
Prilike za nova iskustvaSam odabir programa obrazovanja ovisi o vašim potrebama i željama. Ulaganje u sebe životno je ulaganje jer samo širokim spektrom znanja uspjet ćete u onome što ste naumili. Učimo cijeli život jer svakim smo novim danom bogatiji za jedno novo iskustvo. Nije problem tražiti se. Veći je problem ako ne volite posao koji radite.


         1. Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci tijekom 2018.  provodi programe cjeloživotnog obrazovanja: SLIKANJE PORTRETA i TERRACOTTA – OSNOVNI PROGRAM KERAMIKE.
Programi su u skladu s najvišim standardima likovnog obrazovanja i vode ih akademski obrazovani umjetnici, red.prof.art Ksenija Mogin, ak.slikarica i umjetnički suradnik Dražen Vitolović, mr.art.

Svi programi se održavaju na Akademiji primijenjenih umjetnosti, Slavka Krautzeka 83, na Kampusu Sveučilišta u Rijeci na Trsatu.
Prijave za OBA PROGRAMA traju od 01.03.2018.
Prijave se vrše putem ispunjenog online obrasca koji se preuzima na web stranici Akademije te se ispunjen šalje na e-mail adresu cjelozivotno.apuri@gmail.com

Akademija primijenjenih umjetnosti kroz programe cjeloživotnog obrazovanja nudi široj zajednici mogućnost nadogradnje umjetničkog znanja.
Po završetku programa održava se zajednička izložba polaznika te se uručuju certificirane POTVRDE o završenom programu.


         2.  Algebra u ožujku ove godine slavi punih 20 godina rada, tijekom kojih je više od 120 tisuća pojedinaca pohađalo neku vrstu njihove edukacije. Svima onima koji su tijekom 2 desetljeća prepoznali kvalitetu i predanost onome što rade, ali i onima koji će tek postati njihovi polaznici, Algebra daruje 25% popusta za upis u najtraženije programe obrazovanja.

Promjena karijere, želja za promaknućem te osobnim razvojem i usavršavanjem glavna su motivacija zbog koje sve više ljudi odlučuje dodatno ulagati u znanje i obrazovanje. Studije pokazuju da poznavanje nekog dodatnog područja, primjerice poznavanje digitalnog marketinga uz onaj klasični, znatno povećava šanse za promaknućem i većom plaćom.

Neki od programa obrazovanja za koje možete ostvariti značajan popust od 25% su, primjerice, programi iz područja razvoja aplikacija, dizajna, informacijskih tehnologija, marketinga (uključujući i internetski marketing), pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova ili, primjerice, osnove informatike. Popust vrijedi do popunjenja grupa, na sve oblike plaćanja, na predavanja u učionici i online edukaciju, za upis u programe u Algebra centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku i Varaždinu.


         3. Usavršavanje postojećih znanja i vještina te, stjecanje novih znanja i vještina jedino je sigurno ulaganje, To Vam nitko ne može oduzeti, a daje slobodu i veće mogućnosti izbora zanimanja.

Sigurnost Educa u svojoj ponudi ima različite programe osposobljavanja i usavršavanja iz područja poslovne sigurnosti, upravljačkih i komunikacijskih vještina, opasnih tvari i pomorstva.

Pored sadržaja, za kvalitetu programa izuzetno su važni predavači. U Sigurnost Educi predavanja održavaju pomno odabrani stručni predavači s višegodišnjim radnim iskustvom.

Proširite Vaša znanja u Sigurnost Educi -  izaberite programe koji Vas zanimaju, izaberite sebi nove mogućnosti!.         4. Pučko otvoreno učilište Osijek je javna ustanova čiji je osnivač Grad Osijek te nudimo obrazovanje za sve generacije s tradicijom preko 65 godina.

Od naših programa izdvojili bismo Školu stranih jezika za sve uzraste, s najdužom tradicijom na području Osječko – baranjske županije i u Gradu Osijeku.

Ističemo i osnovnu školu za odrasle koju provodimo već punih 14 godina, po principu konzultacija uz polaganje ispita. Tu Školu sufinanciraju Grad Osijek i resorno Ministarstvo, ona je za polaznike besplatna. U jednoj godini mogu se završiti 2 razreda odnosno obrazovna razdoblja, a Školu mogu pohađati osobe od 15-te do 65-te godine. Na kraju završenog razreda polaznicima se izdaje svjedodžba. Isto tako 14 godišnju tradiciju ima i program osposobljavanja za pčelare koji provodimo u suradnji s Pčelarskim savezom Osječko-baranjske županije, taj program sufinancira Osječko-baranjska županija te na kraju programa polaznici dobiju Uvjerenje o osposobljenosti koje se upisuje u E-radnu knjižicu. Uz teorijski dio polaznici uče i praktično na imanju mentora ono što ih očekuje u bavljenju ovim zanimanjem.

Jedan od modernih programa svakako je program usavršavanja za menadžere EU projekata, koji preporučamo svim onim potencijalnim polaznicima koji se bave ili se žele baviti pisanjem programa, povlačenjem sredstava iz EU fondova. U današnje vrijeme traženi je program za njegovateljice, koji se upisuje u E-radnu knjižicu.  Pri POU Osijek postoji i niz drugih programa kao što su: cvjećar-aranžer, računovođa za mala pouzeća, konobar, kuhar, operator na osobnom računalu, daktilograf na osobnom računalu itd.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se slobodno obrate za sve ono što ih zanima u svezi programa koje provodimo.


         5. Program za stjecanje kompetencija nastavnika izvodi se u sklopu cjeloživotnog obrazovanja na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Svoje povjerenje u izvrsnost programa tijekom osam završenih ciklusa u trajanju po godinu dana i u bodovnoj vrijednosti 60 ECTS-a poklonilo nam je  416 polaznika.

Ovim visokoobrazovnim programom polaznici stječu kompetencije za rad u odgojno-obrazovnoj ustanovi pa tako uz društveno-humanističko, prirodoslovno-matematičko i umjetničko područje ovaj program pogodan je i za sve one koji sudjeluju u procesu izvođenja praktične nastave i vježbi u strukovnim školama.
Detalje natječaja za upis u program pratite na mrežnim stranicama Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Svim zainteresiranim budućim polaznicima želimo dobrodošlicu!


       6. Učilište Lovran – je najpoznatija  ustanova za obrazovanje odraslih koja  od 2005. godine školuje kadrove u sektoru zdravstva, wellnessa i zdravstvenog turizma.

Naši predavači i mentori dolaze iz prakse te svoja znanja nesebično prenose iz vlastitog iskustva svakom polazniku naših programa školovanja.

U 11 godina rada educirali smo preko 2000 polaznika, od kojih se većina zapošljava i/ili samozapošljava.

Ovdje smo kako bismo vam omogućili da se kvalitetno školujete i da se ostvarite u zanimanjima  koja su ljekovita za one koji pružaju i za one koji primaju usluge za unaprjeđenje i očuvanje zdravlja.

Nastava se održava u realnom okruženju. Uz učionice za teorijski dio predavanja opremili smo wellness praktikum i školsku ordinaciju dentalne medicine   kako bi omogućili učenje u realnom okruženju i pripremili vas za brzi ulazak na tržište rada.

Zanima li vas školovanje i razvoj karijere na poslovima  Wellness Menadžera, Wellness Terapeuta i Masera, Tečajeva masaža  ili prekvalifikacija za zanimanje Dentalna Asistentica / Asistent  u tijeku su upisi!  
Obratite nam se s povjerenjem!
--