Rođendani

Objavljeno: 25.2.2019. 10:08

Proslava rođendana vašeg djeteta oduvijek je vrlo važan događaj, ali nikada ne znate kako i od kuda početi. Trebate li rođendan organizirati doma, animirati same gošće vašeg klinca odnosno klinceze ili jednostavno sve trebate prepustiti nekome drugome.Kako bi Vam olakšali potragu gdje organizirati najbolji rođendan, donosimo Vam nekoliko ideja:

Igraonice. Idealna proslava rođendana za Vaše dijete zasigurno je u igraonici gdje ćete dobiti proslavu rođendana od tri do četriri sata, ovisno o paketu. Uz iskusne animatore Vaše dijete i njegovi uzvanici moći će pojesti tortu te drugu zakusku. Ovisno o dogovoru sa određenom igraonicom. A uz sve to vi imate vrijeme samo za sebe. Vjerujemo da svim mamama, a i tatama sigurno nekad fali vrijeme za slobodne aktivnosti. Uz to imate potpunu bigu o Vašem djetetu i ne morate se brinuti hoće li se dijete stvarno zabaviti. U igraonici uz razne programe zabave ne može nedostajati.

Tematski rođendani. Prilikom odabira igraonice možete tražiti rođendane s određenom temom. Ako je npr. vaše dijete zaluđeno Star Warsom ili Violettom proslavu rođendana možete organizirati u tematskim kostimima. Svaki uzvanik, kao i slavljenik dobiva kostime te su sve animacije usko povezane sa odabranom temom. Torta, čaše, tanjuri i sve ostalo što dobivate u paketu također je povezano sa temom. Kroz tematske rođendane pružate svom djetetu nezaboravno iskustvo jer se osjeća kao u crtiću i filmu. Vrlo često znamo kako se djeca u najranijoj dobi svog života poistovjećuju s određenim likovima, a ovakvom proslavom omugućujete im da prožive svoju maštu.

Sportski rođendani. Jedinstveni način proslave je sportski rođendan. Ako vaše dijete od malena pokazuje želju za sportom svakako je ovaj oblik proslave idealan. Ovakav oblik rođendana odvija se u sportskoj dvorani gdje slavljenik i njegovi uzvanici na raspologanju imaju cijelu sportsku dvoranu. Preko 700 metara kvadratnog prostora rezervirano je za igru i mnoge sportske aktivnosti. Uz to u ponudi je i animacija sportskih trenera i animatora sa dugodišnjim iskustvom. Naravno, svi uzvanici mogu probati i mnoge sportske sprave koje su prisutne. Probudite sportaša u svom djetetu i organizirajte mu rođendan u sportskoj dvorani.

Karting vožnja za djecu. Vaše dijete Vas svaki put kad prolazite pokraj kartinga nagovara da mu priuštite vožnju po želji. Oduvijek je poznato kako djeca vole zabavne parkove, a proslava rođendana povezana sa kartingom idealna je za avanturističko dijele. Minimalna dob za samostalnu vožnju i vožnju u duplom go-kart vozilu je 5 godina. Prilikom organiziranja proslave na karting stazi su samo djeca, slavljenik i uzvanici proslave.

Proslava rođendana u fast foodu. Želite li svom djetetu pružiti za rođendan najdraže jelo zasigurno ćete ga odvesti na dobar hamburger. Uz hranu i piće dobivate i besplatnu animaciju Vaše djece na nekoliko sati. Sve ovisno o paketi. Ispunite djetetu neostvarenu želju i organizirajte mu rođendan po mjeri.

Escape igre. Proslava rođedana u izazovnim sobama idealne su za stariju djecu, od 12 godina gdje će dijete sa svojim slavljenicima riješavati određeni zadatak. Uz  rođendanske pozivnic dobivate i rezervacija stola i dekoracija prostora. Na izbor imate različite igre poput detektivskih igri( traženje ubojica), rješavanja krađa, traženje rješenja za laboratorij, organizaciju krađa poznatih umjetnina u muzeju i dr.

Proslava rođendana u animacijskim parkovima. Dijete Vam ima rođendan u proljeće i ljeto, a ne znate gdje mu organizirati rođendan. Zabavni parkovi su idealni za Vas. Uz organiziranu proslavu djeca mogu cijeli termin skakati po raznim spravama na napuhavanje, dvorci, tobogani i dr. Ako dijete ne možete izvući iz parka, ovo je idealno mjesto za proslavu njegovog rođendana.

Organizirajte rođendan na vrijeme i opskrbite se svim potrebnim party dekoracijama. Pobrinite se da na vrijeme kupite sve dekoracije, balone, poklončiće za djecu i party dodatke. Pretražite internet i obiđite specijalizirane prodavaonice koje u ponudi imaju sve što je vašem mališanu potrebno za proslavu nezaboravnog rođendana. Postoji zaista velik broj specijaliziranih prodavaonica u kojima ćete pronaći sve što vam treba te si time smanjiti dodatni stres oko izrade dekoracija i poklona u vlastitom aranžmanu.
Nakon različitih aktivnosti gdje i kako uspješno proslaviti rođendan važno je da Vam napomenemo prednosti organiziranih proslava rođendana:

Vaše dijete i uzvanici su pod budnim okom animatora.

Animatori su osobe edeucirane za animaciju djece i sa njima djeci ne može biti dosadno.

Teško je organizirati različite igre za više djece te stvoriti autoritet.

Puno je lakše animatoru u igraonici jer djeca vole nove stvari te lakše njih više sluša odgajateljice i animatore nego poznate osobe poput mame, tate, bake, djeda i dr.

Proslava organiziranih rođendana je zapravo ušteda jer je i Vama i djetetu ušteđeno vrijeme. Vi imate vrijeme za sebe, a oni imaju nezaboravnu proslavu koje će se uvijek sjećati.

Kad kupite sve grickalice, sokove, tortu i ostalo te vrijeme koje trebate odvojiti za organizaciju proslave rođendana doma cijena Vam bude ista kao i dok organizirate rođendane u igraonicama.

Nikako nemojmo zaboraviti na pozivnice koje prilikom organizirane proslave uvijek dobijete, a kreativnost i želja djece je neograničena.