Pripremite poklone koji će svakoga tko pogleda ispod Vašeg bora posebno oduševiti

Objavljeno: 29.11.2018. 13:25

Svake godine sve se više i više pomiče prag kada se počinje sa kićenjem za blagdane. Nekad je granica bila 1.12., ali danas je granica 1.11. Upravo zbog toga nije kasno što prije odabrati božićne poklone kako bi na vrijeme bili spremni za Vaše najmilije.

Kako bi odabrali kvalitetne, ali i posebno kreativne poklone, potrebno je biti kreativan, ali i znati osobu kojoj darujete kako bi mogli kupiti ili izraditi personaliziran poklon.Prilikom odabira poklona važno je obratiti pozornost na posebnost svakog poklona:

DARUJTE IZ SRCA - kad darujete važno je da darujete iz srca. U slučaju da ste se odlučili za komad odjeće ili obuće, važno je da poklonite nešto što znate da će se svidjeti onom kojem darujete taj poklon. Božićna majica ili možda šal može uvijek biti dobar poklon.

BUDITE KREATIVNI - nemojte u zadnji čas kupovati poklone već napravite popis kome šta trebate odnosno želite kupiti i krenite u pohod za poklonima. Organizacija je oduvijek put ka lakšem obavljanju obaveza, stoga nemojte odugovlačiti nego već danas napravite popis kome što želite kupiti.

POKLON NE MORA BITI OPIPLJIV - kad ste zadnji put putovali sa dragom osobom? Upravo zbog toga možda je vrijeme da poklonite svojoj dragoj osobi putovanje u destinaciju o kojoj dugo sanja. Uputite se u turističku agenciju i pogledajte raznovrsne ponude na brojne europske, ali i svjetske destinacije.

POSLOVNI POKLONI - želite za blagdansko razdoblje zahvaliti poslovnom partneru na uspješnoj suradnji ove godine. Poklonite mu tradicionalne proizvode poput hrvatskih medenjaka ili nekih likera. Posebni prigodni poslovni pokloni sigurno će iznenaditi Vašeg poslovnog partnera.

NAKIT - bezvremesnki poklon s kojim rijetko kad možete pogriješiti. Nakit se ne poklanja samo osobama s kojima ste u ljubavnim vezama već ih možete pokloniti i onima koje posebno volite, npr. roditeljima, najboljoj prijateljici ili možda baki.

PARFEMI, DEKORATIVNA ILI PREPARATIVNA KOZMETIKA - svakako je pravi izbor za ovogodišnji božićni poklon. Bilo da se radi o muškoj ili ženskoj osobi, uvjereni smo da će ih dobar parfem ili nešto od kozmetike posebno iznenaditi i razveseliti. Izbor je zbilja velik. Raspitajte se o željama drage Vam osobe i kupite originalan poklon.Poklon može biti sve i svašta, sve naravno ovisi o tome što želite darovati. Tako npr. možete darovati nešto zaista intimno, ali od srca osobi koju posebno volite i želite joj to dodatno pokazati posebnim poklonom koji ste izabrali za nju.

Nikad nije rano za odabir idealnog božićnog poklona, a i raspodjelom troškova uštedit ćete jer nećete isti mjesec morati odvojiti pozamašan novac za sve poklone koje ste odlučili darovati. Kako ne bi previše razmišljali, odabrali smo za Vas nekoliko mjesta na kojima zasigurno nećete pogriješiti, ako ih posjetite prilikom ophodnje božićnih poklona: