Izaberite meso domaće proizvodnje i uvjerite se u kvalitetu hrvatskih mesnica

Objavljeno: 7.11.2018. 9:00Mjesec studeni oduvijek je poznat kao mjesec kolinja. Kolinje ili popularniji naziv svinjokolja je postupak u kojem se u različitim krajevima Hrvatske, ponajviše Slavoniji, priprema za zimu i novu godinu. Ovim postupkom se profesionalni mesari pripremaju za novu sezonu. Kvaliteta domaćeg mesa je vrlo važna jer je danas opće poznato kako u mnogim supermarketima dobivate meso iz stranog uzgoja. Kupnjom domaćeg mesa iz hrvatskog uzgoja potičete i razvoj hrvatske mesne industrije. Ipak niti jedan obrok neće biti dobar ako meso nije kvalitetno i svježe.Uspoređujući različite mesne proizvode na tržištu, lako je zaključiti kako i domaći, ali i industrijski proizvodi moraju odgovarati standardima te deklaracijom. Poznatije kako su domaći proizvodi puno ukusniji jer imaju veći sadržaj masnoće te su samim time i boljeg teka.

Boja im se čak i ne razlikuje previše dok je miris i okus puno drugačiji. Zasigurno okus domaćeg mesa ne možete tek tako zaboraviti.

Zašto kupovati u domaćim mesnicama?

  • Provjereno meso vrhunske kvalitete
  • Domaći uzgoj, nema raznih kemikalija kojima se hrane životinje
  • Iskrenost i ljubazan odnos s kupcima
  • Mesari su Vam prijatelji jer već dugo kupujete kod njih, osobna razina kupnje mesa
  • Osobna preporuka bliskih osoba

Zapamtite, dobrog mesara i mesnicu nije lako naći, a jednom kad ju nađete svima ćete ju preporučiti. Zadovoljstvo kupca primarni je cilj i parametar prema kojem  se mjeri ukupna uspješnost, a održavanje  higijenskih uvjeta preduvjet je za proizvodnju kvalitetnog i zdravstveno ispravnog proizvoda.


Mesnice koje smo odabrali za Vas nude proizvod koji će u cijelosti ispunjavati Vaše zahtjeve i očekivanja te biti potpuno siguran za konzumaciju.