Darovi koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima

Objavljeno: 18.12.2017. 15:20

Blagdansko vrijeme je pred vratima, a vi još uvijek ne znate koje darove staviti ispod bora. Zaboravite na čekanje u redovima i razmišljanje što kome pokloniti. Ove godine uz nekoliko savjeta kako biti jedinstven, a opet zanimljiv prilikom izbora poklona za svoje najmilije, olakšat ćemo Vam potragu za darovima koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima:Žene obožavaju šminku i kozmetiku!
Šminka je neizostavni dio svake žene. Darujete li ih određenim vrstom šminke poput ruža ili laka za nokte zasigurno nećete pogriješiti. U ARTDECO-u, bilo da se odlučite za kupnju ruža, maskare za oči ili laka za nokte. U svom prvom Artdeco Make up bar&Beauty Store, u intimnom i profesionalnom uređenju posvetit će vrijeme i pažnju te Vam pomoći u odabiru idealnog poklona. Osim različitih vrsta šminke u svojoj ponudi imaju i tečaj za osnove šminkanja što također može biti vrlo zanimljiv poklon.

Dar za one koji žele biti zdravi i fit
Polleo-Sport je ovih blagdana pripremio široku paletu fit poklona. Uz Polleo Xmas pakete za nju i njega koji će razveseliti sve fitness entuzijaste, tu su Medveščak i Girly Fitness paket te paket zdravih slatkiša – Sweet Treats za sve one koji žele uživati u zdravim verzijama Bountyja, Snickersa, Milky Wayja i drugih fit inačica poznatih slastica. Za žene koje vole modu i fitness tu je Zoe Xmas box, prava nagrada za žene koje su bile aktivne kroz cijelu godinu. Izborom zdravih poklona zasigurno ćete biti fit!

Njegujte svoju kožu
Iznenadite najdraže sa praktičnom i vrijednom karticom za sunčanje! Možete je koristiti i dolaziti zajedno, a D vitamin i lijepa boja su vam garantirani. Nema vremenskog roka trajanja, a uz sunčanje, karticu možete koristiti i na kolagen lampama, koje su hit za sve koji žele glatku i nježnu kožu bez bora. Dodatni prijedlog za poklon je Diamond Skin krema koju također možete kupiti u Sun-for-You studijima, sadrži fini svjetlucavi shimmer, tako idealan za blagdanske proslave.

Kupnjom ljekovitog bilja potičete zdravlje
Tvrtka SORIA-NATURAL® koristi najmoderniju tehnologiju za proizvodnju ljekovitog bilja. Ljekovito bilje, hranu i gotovo sav osnovni materijal koji koriste za proizvode uzgajaju na vlastitim poljima biodinamičkom poljoprivredom. Glavne prednosti proizvoda su što su bez boje, aditiva, konzervansa, alkolola, izvanredne učinkovitosti i vrhunske kvalitete sa preko 30 godina tradicije. Izborom ovih proizvoda svojim najmilijima poklanjate zdravlje.

Medicinski proizvodi za obiteljsko zdravlje
Ne zaboravite na zdravlje Vaših najmilijih. Poklonite im tlakomjer, inhalator, TENS uređaj, masažer ili antidekubitalni madrac iz najveće medicinske trgovine u Hrvatskoj. Između više od 2.000 proizvoda sigurno ćete odabrati savršen poklon koji će pokazati da brinete do njihovog zdravlja i dobrobiti. Brza besplatna dostava, raznoliki i pogodni načini plaćanju koje nudi Kvantum-tim olakšat će Vam kupnju.

Zapamtite sve može biti poklon ako ga poklanjate s ljubavlju. Hrvatski proizvodi, kreativnost, ali i umijeće biranja onog što osoba koju darujete želi dobitna su kombinacija za nezaboravni božićni poklon. Sreća koju potiče darivanje je očaravajuća.