OCIJENI

Klima uređaji Daikin Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 08.03.2024. 19:59

1996.godine, počinje suradnja sa tvrtkom “Daikin” s ovlastima za uvoz, distribuciju, instaliranje i servisiranje njihovog kompletnog proizvodng programa, koji je vrlo opsežan i zahtjevan. Uređaji japanskog proizvođača ''Daikin'', su najprofesionalnija i najkvalitetnija klimatizacijska oprema u svijetu i uz stalne inovacije, drže taj primat već više od 15 godina. Naši djelatnici obučavaju se u školskom centru proizvođača opreme; kako se tehnologija svakodnevno sve više razvija, tako se upotpunjuje i znanje našeg osoblja. Godišnje se održe dva do tri seminara za instalatere, servisere i tehničku podršku, a razmjerno tome i upoznavanje sa novim proizvodima za djelatnike komercijalne službe.

Naši zaposlenici, trenutno nas je 14, vrlo su stručni, savjesni i pouzdani suradnici. Zajedničko zalaganje i iznad svega, vrhunska kvaliteta izvođenja radova te vođenja tvrtke, priskrbila nam je certifikat ISO 9001:2000.

Klima Buhin je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj, u našoj ''branši'' (prodaje, montaže i servisiranja klmatizacijske opreme) koja se može ponositi visokim standardom kvalitete. Audit naše tvrtke i izdavanje certifikata za kvalitetu obavila je poznata njemačka certifikacijska kuca RWTÜV Systems GmbH iz Essena. Našu kvalitetu potvrđuje i lista naših referentnih objekata diljem Hrvatske.

https://www.klima-buhin.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI