MIJEŠANJE AUTO LAKOVA I PUNJENJE U SPRAY DOZE

Auto lakovi koriste se za zaštitu karoserija automobila, dok su auto lakovi u spreju namijenjeni za sitne popravke na automobila mogu koristiti i za razne druge popravke u kućanstvu i svakodnevici pojedinca. Dobre su otpornosti na vanjske utjecaje i udarce te se proizvode u raznim spektrima boja, a osim osnovnih boja, postoje i metalik varijante boja.
                               
Miješanje auto lakova te metoda punjenja lakova u spray doze izlazi u susret svim kupcima koji traže brzo, jeftino i jednostavno rješenje svojih problema.
Specijalizirana prodavaonica boja i lakova Kunt boje nudi upravo uslugu miješanja auto lakova te njihovog punjenja u spray doze, uz širok i kompletan asortiman boja i lakova te ostalog pratećeg materijala. Na jednom mjestu uz ljubazno i stručno osoblje pronaći ćete sve što vam treba za kvalitetno obavljanje posla.

U svojoj ponudi izdvajaju grupe proizvoda:
  • boje i lakovi
  • glet mase i ljepila
  • pribor za ličenje i lakiranje
  • široka potrošnja
Također, nude i visokokvalitetne boje talijanskog proizvođača SAN MARCO te usluge kompjuterskog miješanja zidnih i fasadnih boja i lakova. Boje se koriste za zaštitu metala, drva, betona ili ožbukanih površina od agresivnih utjecaja vremena, topline, vlage, plinova i slično, i da se poboljša njihov izgled.


Kompjutersko miješanje boja omogućava dobivanje nijansa kojih nema kao gotovih boja
. Klasičnim miješanjem boja nije uvijek moguće dobiti određeni ton zbog nedostatka veziva u boji. Upravo je stoga važan postupak kompjuterskog miješanja koji omogućuje strojno nijansiranje te potragu za pravom nijansom boje koju želite čini jednostavnijom.
U svom prodajnom centru posjeduju sustave poznatih tvrtci koji omogućuju miješanje boja i dobivanje nijanse koju želite: JUB, Chromos, Samoborka, Caparol…

Sve što vam treba naći ćete u poslovnici Kunt boje na adresi Zvonimirova 127 u Zagrebu, stoga im se obratite s povjerenjem prilikom odabira vaše boje i lakova.