Podarite svom limenom ljubimcu pregled kakav zaslužuje

Objavljeno: 26.10.2018. 12:39

U danima kada u Hrvatskoj mnogi uvoze aute iz Europe, ponajviše Njemačke, pojavila se veća potreba za dijagnostikom vozila. Mnoge zanima jesu li skidani kilometri na autu, ugrađivani zamjenski dijelovi ili je sve na autu redovno. Nije lako odlučiti se na kupnju automobila, pogotovo ako za ste za limenog ljubimca odlučili dati pozamašni iznos i zbog toga važno je da Vam osoba sa iskustvom pogleda određeni automobil.

Što uključuje dijagnostika vozila?
  • Poseban dio automehaničarskog zanimanja
  • Zapravo ga se može poistovjetiti sa pregledom ljudi kod liječnika. Vaš automobil priključit će se na određene instrumente kako bi se očitali rezultati gdje će Vam stručnjaci za auto, automehaničari reći je li vozilo u redu ili nije.
  • Različite mehaničari nude različite usluge auto dijagnostike. Naravno, vrste ovise o opremi koju određena radionica posjeduje.
  • Provjerava se stanje motora
  • Čitaju se greške u memoriji
  • Resetira se procesor te se testiraju različiti izvršni elementi


Naravno, uz smau opremu, važno je znanje i stručnost stručnog tima koji radi u određenoj automehaničarskoj radnji. Jura mobil je automehaničarska radionica sa dugogodišnjim iskustvom u području servisa i autodijagnostike. 

Educirani mehaničari s višegodišnjim iskustvom pobrinut će se da Vaše vozilo bude servisirano ili popravljeno u što kraćem roku. Usluge pružamo u Gradu Zagrebu na adresi: Stara Peščenica II, br. 3 (na istočnoj strani Kušlanove Gimnazije između Zvonimirove i Branimirove ulice). Detaljnije informacije o našim uslugama su Vam dostupne putem telefona i na našoj web stranici.