ČIŠĆENJE OBUĆE OD BRUŠENE KOŽE I SPORTSKE OBUĆE

Ne kaže se uzalud da „obuća glavu čuva“ pogotovo ako se radi o Vašim omiljenim tenisicama ili čizmicama od brušene kože. Zbog užurbanog načina života i vremena u kojem živimo, veoma je bitna udobnost obuće i anatomska prilagođenost za pravilno držanje. No što kada kiša, voda, snijeg, blato ili prašina ostave trag na omiljenom  paru  Vaše sportske obuće ili obuće od brušene kože?
Rješenje Vam je zapravo nadohvat ruke! Donesite svoj omiljeni par cipela u jednu od naših mnogobrojnih poslovnica i iskoristite uslugu čišćenja obuće.

Svaki par cipela, čizmica ili tenisica pregledat će naš iskusni tim na odjelu za čišćenje obuće, a daljnja obrada ovisit će o vrsti materijala od kojeg je obuća izrađena i stupnju zaprljanja. Postupak čišćenja se sastoji od precizne ručne metode kojom se uklanjaju zaprljanja, a nakon što su sva zaprljanja uklonjena slijedi fina završna obrada kojom se izjednačava boja i materijal  vraća u prvobitno stanje.

Lemia d.o.o. je obiteljska firma osnovana 1991. godine, proizašla iz obrta kemijskog čišćenja koji datira još iz 1979. godine. Danas tvrtku čine  tri moderne ekološke kemijske čistionice i deset sabirnih mjesta raspoređenih po cijelom gradu Zagrebu. Nudimo usluge kemijskog čišćenja, mokrog čišćenja i pranja artikala od tekstila i kože, kućanskog tekstila i artikala punjenih perjem. Od specijalnih usluga izdvajamo: pranje i strojno glačanje košulja po izrazito pristupačnoj cijeni od 10 kuna, bojenje tekstila i glatke kože, impregnaciju tekstila, postolarske usluge, krojačke popravke i uslugu čišćenja kožnih torbi.

Naša misija je zdravo poslovanje uz odabir proizvoda sa što manjim štetnim utjecajem na okoliš i zdravlje ljudi. Duga tradicija kemijskog čišćenja izgradila je kvalitetan odnos sa korisnicima naših usluga, koji se temelji na povjerenju i međusobnom poštovanju. Korištenje vrhunske tehnologije i stalno unapređenje kvalitete poslovanja odaje stručnost i prepoznatljiv standard kvalitete usluge.