Adresa: Baštijanova ulica 1a
10000, Zagreb
Telefon:
01 6382 277 01 6382 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.elektro-paviko.hr/
Djelatnosti: Elektromaterijal, Elektromehanika
Veleprodaja
Ključne riječi: elektromaterijal - led rasvjeta - led žarulje - rasvjeta -kablovi- utičnice - prekidači - Modus - industrijska rasvjeta - vanjska rasvjeta - ormari i kućišta - ručni alat - Noark tehnika - stopice - vezice - uvodnice - izolir trake - Haupa, Schneider, Tem - dekorativna rasvjeta
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ELEKTRO PAVIKO.

Poslujemo s ciljem podmirenja potreba za elektromaterijalom, elektro-energetske opreme i proizvoda na području jake i slabe struje.

Elektro Paviko d.o.o. posluje od rujna 2011. godine kao društvo za trgovinu i usluge. Osnovana s ciljem podmirenja potreba za elektro materijalom elektroinstalatera, montažera, investitora i trgovaca. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja elektromaterijala i elektro-energetske opreme.

Poslovna politika tvrtke je obuhvatiti što veći asortiman proizvoda na području jake i slabe struje, te tako kupcu omogućiti da svoje potrebe brzo i kvalitetno zadovolji na jednom mjestu.
U tom smislu tvrtka je uložila svoje kapacitete u stručnu podršku, kompletnost, fleksibilnost, brzu isporuku i dostavu.

Za više informacije posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem telefona.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6382 277 01 6382 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.