Organizirajte domjenak koji niti jedan zaposlenik neće zaboraviti!

Objavljeno: 20.12.2018. 15:08

U mjesecu studenom mnogi razmišljaju gdje organizirati poslovni domjenak i počastiti svoje zaposlenike za još jednu uspješnu godinu. Domjenci su dobro poznata zabava za zaposlenike u kojem se svi zajedno druže i opuštaju. Većinom je za organizaciju domjenka zadužen odjel marketinga ili ako je to manja tvrtka, odgovorna osoba za organizaciju evenata i takvih posebnih događaja unutar tvrtke.Prilikom organizacije domjenka važno je obratiti pozornost na određene detalje:

PROSTOR - prilikom organizacije domjenka važno je odbarati prostor u kojem stane dovoljan broj ljudi. To naravno ovisi o samom broju zaposlenika, ali valja znati da svaki zaposlenik treba imati svoje mjesto
BOGATA PONUDA HRANE I PIĆA - želite li da domjenak bude zabava, potrebno je osigurati dovoljno hrane i pića jer ljudi vole biti siti. To nemojte zaboraviti. Upravo zbog toga potrebno je pronaći mjesto gdje ćete imati raznovrsnu ponudu hrane i pića. Tako npr. Nemojte zabroaviti da postoje zaposlenici koji ne jedu meso ili su možda alergični na neke stvari.
LJUBAZNO OSOBLJE - osoblje je u ovakvim prilakam izrazito važno jer želimo da se svaki zaposlenik osjeća posebno
TOPLINA I UDOBNOST AMBIJENTA - uz sam prostor važan je interijer, ali i eksterijer. Potrebno je osigurati dovoljno parkirnih mjesta u slučaju da zaposlenici dolaze osobnim automobila
DOBRA ATMOSFERA - za dobru atmosferu uz odličnu hranu i piće, potrebno je osigurati i dobru muziku. Bilo da želite muziku uživo ili neki drug oblik, nemojte na to zaboraviti.

A gdje pronaći odličnu zabavu? Restoran Salut mjesto je za domjenke. Oduševit će Vas svojom udobnošću i toplinom ambijenta. Rustikalno uređen interijer, s pažljivo odabranim detaljima, koji vodi do prostrane terase popraćene pomičnom staklenom stijenom, idealni su za provoditi tople ljetne dane kao i hladne zimske.

Dugogodišnja tradicija i iskustvo u spravljanju mesnih specijaliteta na roštilju na drveni ugljen. Jela pripremamo s posebnom strašću, a osim jela s roštilja tradiciju domaće kuhinje doživjet ćete i u ostalim Salut! specijalitetima, kao i u dnevnim jelima; Salut! Gablecima. Organizirajte razne proslave i druženja u restoranu koji ostavlja bez daha. Naš kulinarski tim popratit će najzahtjevnije želje gostiju te samo za njih kreirati menije za sve vrste događanja. Uz ukusan obrok možete odabrati i pivo iz naše velike ponude od preko 20 vrsta.