OCIJENI

Nevidljivi aparatić za zube SimplySmile

0 pregleda/dan | Objavljeno: 11.03.2024. 12:24

Zamišljate kako bi bilo imati prekrasne ravne zube a ne biste željeli fiksni aparatić?

Želite li ravne zube i prekrasan osmijeh što je prije moguće bez neugodnih metalnih žica?

Prozirni aparatići SimplySmile predstavljaju revoluciju kod ispravljanja zubi. Sastoje se od seta prozirnih tankih udlaga koje se mijenjaju s napretkom terapije. Pacijent ih mijenja sam, nije potrebno svaki put dolaziti u ordinaciju. Terapija traje od 3 mjeseca do godinu dana kod težih slučajeva. Koliko će Vam faza biti potrebno procijeniti će ortodont.

Sve mane s kojima smo se susretali kod klasičnih fiksnih aparatića upravo su riješene s ovim revolucionarnim nevidljivim SimplySmile elegantnim prozirnim aparatićem za zube.

Zubi se ravnaju pomoću seta gotovo nevidljivih udlaga koje se individualno izrađuju za svakog pacijenta. Važno je napomenuti da ih je potrebno nositi svaki dan tijekom dana i tokom spavanja 20- 22 sata i skidaju se prilikom jela i održavanja oralne higijene. Ključni faktor uspješnosti terapije je u savjesnom i redovitom nošenju udlaga. Nevidljivi aparatić ne smeta pri govoru i zahtjeva puno manje posjeta ortodontu za razliku od klasičnog aparatića. Udlage se mijenjaju na tjednoj bazi i svaki tjedan stavljate novu koja predstavlja sljedeću fazu terapije.

Kada terapija završi i zadovoljni ste svojim osmijehom bitno je nositi retainer (noćnu udlagu) kako bi se zubi stabilizirali u novom položaju i da se ne vrate u početni položaj.

Kompletne usluge možete napraviti kod nas na jednom mjestu. Prije uzimanja otisaka potrebno je napraviti ortopan, detaljan stomatološki pregled i popraviti eventualne karijese i očistiti zubni kamenac.

Ukoliko je potrebno sanirati karijes u tijeku ortodontske terapije izuzetno je važno da stomatolog ispun prilagodi udlagama kako bi svaka sljedeća faza savršeno pristajala.

Prednosti:

-proziran je i gotovo nevidljiv za razliku od ostalih dentalnih aparatića

– efikasni su i garantiraju najbolji mogući ishod u kraćem vremenu te ih pacijenti nose s veseljem jer su rezultati vidljivi iz tjedna u tjedan

– mobilni su pa ih je moguće skinuti kada god poželite što je izrazito važno kod održavanja oralne higijene i jela koje je puno lakše jer se skida tokom jela. Možete jesti svu hranu bez ograničenja

– udobni su jer su proizvedeni od specijalne medicinske plastike koja savršeno prianja na zub

– ne uzrokuju bol i ugodni su za nošenje

– napravljeni su po mjeri svakog pojedinca

Kako do savršenog osmijeha?

Dogovorite termin pregleda
Otisak, fotografiranje i digitalni ortopan uz pomoć kojih se izrađuju nevidljive udlage uz najmoderniju digitalnu CAD/CAM tehnologiju, printer i skener
Virtualni prikaz pomaka zubi od trenutnog do završnog stanja- 3D simulacija terapije
Predaja SIMPLYSMILE aparatića
Savršen osmijeh

http://dipc.hr/nevidljivi-aparatic-za-zube-simplysmile/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI