Adresa: Kvaternikov trg 2
10000 Zagreb
Telefon:
01 2910 976 01 2910 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.novaforma.info
Djelatnosti: Masaža
Zdravo mršavljenje, nutricionizam
Wellness, SPA, Sauna
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Nova Forma nudi Vam individualne programe za mršavljenje gdje se izbor i broj tretmana prilagođava svakoj osobi posebno a uz stručno osoblje i osobne asistente dolazite do željenih rezultata. Opuštena atmosfera i ugodan ambijent samo doprinose u postizanju obostranih ciljeva. Na ovim ćete stranicama pronaci informacije o našem studiju, stručnom osoblju, o načinu rada te uslugama koje nudimo. Možda upravo ovdje pronađete riješenje za svoju novu formu bez viška centimetara, kilograma i celulita.

Način rada našeg studija za mršavljenje i oblikovanje tijela temelji se na dugogodišnjem iskustvu u oblikovanju tjela te revolucionarnim tehnološkim dostignućima. U našem studiju probleme prekomjerne težine, uklanjanja masnih naslaga te učvršćivanje muskulature riješavamo na cjelokupan i inovativan način. Cjelokupan zato što se problema riješavate u potpunosti i trajno koristeći vježbanje i korigirajući prehranu.

Kao što je već napomenuto našim načinom rada individualno pristupamo svakoj klijentici sastavljajući program po njezinoj želji i našoj stručnoj sugestiji i mišljenju uključujući i nutricionističko savjetovanje. Rezultati Vam se s naše strane jamče pismeni putem zbog Vaše osobne sigurnosti ulaganja.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2910 976 01 2910 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.