Adresa: Kotoripska 64
10000, Zagreb
Mobitel:
095 5221 612 095 5221 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.almi-sustavi.hr

Radno vrijeme

:
pon - pet: 08-16h
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Građevinarstvo - završni radovi
Ključne riječi: vodoinstalacije - centralno grijanje - završni radovi u građevinarstvu - rashladni sustavi - građevinska limarija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

AL-MI SUSTAVI j.d.o.o. posluje od ožujka 2015. godine. Uz dugogodišnje iskustvo naših radnika, nudimo Vam sve usluge građevinskih radova.

Specijalizirani smo za poslove ugradnje, servisa i popravka vodoinstalacija, centralnog grijanja, rashladnih sustava i građevinske limarije. U ugodnom poslovnom okruženju, polako rastemo i uspješno se razvijamo na tržištu zahvaljujući našem dugogodisnjem iskustvu i vještini.


PROFIL TVRTKE
je maksimalno pružanje usluga našim klijentima koje postižemo kvalitetnom suradnjom s našim kooperantima pri izvođenju svih vrsta radova.

CILJANO
odabiremo proizvode koji svojom kvalitetom i inovativnošću olakšavaju i pospješuju naše usluge te izgrađuju povjerenje u vlastita znanja i vještine.

DJELOVANJE
Područje našeg djelovanja je cijela Hrvatska. Želimo naglasiti našu prilagodljivost narudžbama investitora.


Klijentima pružamo osjećaj sigurnosti, pristupamo ozbiljno, te na radove dajemo garanciju. S punim povjerenjem potrudit ćemo se dati odgovore na vaša pitanja u što kraćem vremenskom roku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 5221 612 095 5221 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.