OCIJENI
popust 35%

PARKET HRAST RUSTIC CALGARY - GOTOVI ULJENI PARKET (47,20 €/m2 - 355,42 kn/m2)

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 06.03.2024. 13:44

Parket troslojni hrast rustic Calgary Villa. Poznat slavonski hrast i hrvatska proizvodnja najviših standarda za njemačko tržište. Tvornička garancija 20 godina. Najzdraviji izbor poda za Vašu djecu ili ljubimce. Antibakterijski i antialergijski. Četkan i završno obrađen otpornim UV natur uljem. Pogodan za sve vrste podloga, posebno za podno grijanje. Autentičan i prirodan izgled površine. Jedinstven ugođaj za svaki moderan interijer. Odlične stabilnost, postojanosti i dugotrajnosti. Click sistem, moguća postava suhomontažno ili punoplošnim lijepljenjem.

Redovna cijena 72,62 €/m2 - popust 35%, akcijska cijena 47,20 €/m2. Moderna dimenzijia 1800x181x14 mm.

Besplatna dostava za Zagreb i okolicu. Također nudimo profesionalnu postavu s garancijom. Dostava za područje cijele RH. Možemo Vam poslati dodatne fotografije parketa u prostoru. Taj model kao i više od 300 ostalih vrsta parketa možete uživo pogledati u našem prodajnom salonu na adresi Ilica 343, Zagreb. Sve informacije na telefon ili mail: info@happyfloor-zagreb.com

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI