OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

Pramenovi Zagreb

2 pregleda/dan | Objavljeno: 08.04.2024. 20:42

Kako promjeniti i osvježiti izgled kose,a pritom nismo spremni promjeniti boju kose? Pramenovi su rješenje koje je jako zahvalno u ovoj situaciji.Tretman se ponavlja svaka 3 do 4 mjeseca.To mogu biti razne nijanse od ljubičaste,crvene pa sve do raznih čokoladnih tonova.Često se koriste i parcijalni pramenovi,gdje se izvuče samo nekoliko pramenčića,a u kombinaciji sa različitim tonovima znaju izgledat fantastično.Balayage tehnika,koja se spominje ko nasljednik ombre pramenova,samo u različitim tehnikama. Kod kratke kose,treba biti oprezan i paziti na koji dio kose će biti aplicirani. Svaka izrada pramenova,bez obzira o kojoj se tehnici radi zahtjeva dobro poznavanje samog procesa.Ne slažu se svaki pramenovi sa svakim tipom kože.Dobar frizer će znati koju tehniku izabrati ,jer kao i sve u životu uvijek je najbitniji individualni pristup prema svakom klijentu.

http://www.pramenovi.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI