OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

Najbolji balayage pramenovi - super ponuda u Zagrebu!!!

1 pregleda/dan | Objavljeno: 06.04.2024. 05:07

Super ponuda za naše klijente!!!
BALAYAGE PAKET za modernu ženu u frizerskom salonu "LOKNICA" na zagrebačkoj Knežiji.Ovaj paket uključuje sljedeće usluge:pranje kose,sušenje kose,opuštajuću masažu vlasišta,šišanje,preljev,njega kose,frizura i balayage.Znači jedan kompletan paket za promjenu i njegu kose. Ovo je naš najprodavaniji paket,te je potrebno obavit narudžbu termina na broj salona ili nas posjetiti.Balayage je inače savršeno osvježenje nakon mora i ljeta.Posjetite nas i pogledajte naše ostale pakete.Preko 25 godina rada u frizerstvu i čitave generacije naših klijenata su najbolja preporuka.
Vidimo se u "LOKNICI".

http://www.pramenovi.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI