OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

Bojanje kose -najbolji i jedini pravi način- obrati se našem stručnom timu

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.03.2024. 05:24

Bojanje kose - najbolji način i jedini pravi način.Zvuči kao jedan od brojnih naslova na internetu...tipa kako obojati kosu kod kuće...Brojni "stručnjaci" i časopisi nude mnogobrojne savjete koju boju,nijansu,ton ili preljev izabrati...Ali niko ne piše što napraviti kad to bojanje ne ispadne kako treba,a uglavnom ne ispadne ili ispadne katastrofa.Da li ste bili u takvoj situaciji ili pak slušali o tome? Mi se na dnevnoj bazi susrećemo sa ovim problemom.Boja nije kao na kutiji...ali na slici ne izgleda tako...nije ta nijansa...i tako dalje.Mi vam savjetujemo dobro razmislite o bojanju kod kuće ,a naročito ako niste stručni i educirani u tom poslu.Dućanske boje,što mnoge žene ne znaju su više preljevi nego same boje.One ne pokrivaju sjede nego ih samo toniraju.U takvim bojama su raznorazni pigmenti koji sadrže dosta kancerogenih textila.Često ti pokušaji ne ispadnu zadovoljavajuće i na kraju dosta skuplje jer smo vođeni idejom da je to lako i ta to može svako.Naš savjet vam je da odaberete salon u kojem će vaša kosa dobiti najbolju uslugu. Frizeri koloristi se cijeli život školuju i imaju bojanje u malom prstu. Za sva pitanja slobodno nas posjetite ili kontaktirajte.

http://www.pramenovi.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI