Adresa: Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački Velesajam
10000, Zagreb
Telefon:
01 7787 534 01 7787 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.karting-arena.com
http://www.escape-arena.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 14-23 h sub-ned: 9-23 h
Djelatnosti: Organiziranje vjenčanja, proslava, evenata, team buildinga
Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Škola sporta
Ključne riječi: karting arena - go kart - racing - escape room - proslava rođendana - team building - najam konferencijske dvorane -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice Karting Arene i Escape Rooma!

Nalazimo se na Zagrebačkom Velesajmu, u Paviljonu 35, ulaz ISTOK III - na toj adresi ćete pronaći Karting Arenu i Escape Room!

Karting Arena Zagreb prvi je INDOOR kartodrom u Hrvatskoj i jedan od najvećih u ovom dijelu Europe. Iskusite kvalitetne i vrhunski pripremljene go-kart flote koja se sastoji od 22 vrhunska go-kart vozila vodećeg svjetskog proizvođača trkaćih go-kart vozila, SODI i CRG, u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači.

Posjetite našu web stranicu.

Escape Room igre namijenjene su svima koji se žele dobro zabaviti, a pritom i testirati svoje sposobnosti poput logike, opažanja, zaključivanja... Igre su prilagođene za sve uzraste, no s obzirom da zahtijevaju određenu razinu znanja i vještina, preporučuju se za starije od 14 godina.

Za sve informacije posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 7787 534 01 7787 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.