Bezbolno oblikovanje tijela – Med Contour!

Objavljeno: 29.10.2018. 16:19

Dosta vam je više masnih naslaga na trbuhu, bokovima, rukama, želite se riješiti celulita i smanjiti opseg struka. Za vas imamo pravo riješenje – oblikovanje tijela u 60 minuta i gubitak 2,5 centimetra na tretiranom području. Zvuči gotovo nemoguće, ali istovremeno vrlo privlačno da u kratkom roku za svoju figuru napravite pravi mali makeover. Taj makeover se zove tretman Med Contour, koji je odobren od najrigoroznije agencije na svijetu za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA.

Med Contour je trenutno najpopularniji način skidanja masnoće na neinvazivan način u svijetu, za što je osvojio i nagrade za inovativnost. Med Contour je prva prava alternativa operativnoj liposukciji i jedini uređaj na svijetu koji omogućuje trajne rezultate.

Također se naziva“IN & OUT” tretman ili “lunch break” tretman. Radi se o tretmanu ultrazvukom, koji se odvija u tri faze. Prvo otvara limfne čvorove, čime pokreće rad limfnog sustava, zatim ultrazvukom razbija membrane masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, te krajnje vlastitom limfnom drenažom dodatno potiče izlučivanje masnoće i toksina kroz limfu, znojenje, mokraću i djelomično kroz jetru. Uređaj Med Contour je također jedini, patentirani uređaj na svijetu koji usisava tkivo i kroz djelovanje varijabilne niske frekvencije i fokusiranog ultrazvuka omogućuje kontroliran tretman.
Zahvaljujući svojoj posebnoj tehnologiji postiže puno veću dubinu tretiranja i penetracije i uređaj omogućuje najviši stupanj sigurnosti za razliku od ostalih, mnogih necertificiranih uređaja na tržištu. U prosjeku tretman traje jedan sat, nakon čega slijedi limfna drenaža. Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjećaj tretmana opisuju kao vruću masažu. Za tretman nije potrebna posebna priprema, siguran je, učinkovit i ugodan, ne izaziva nikakve promjene na koži, a nakon tretmana se možete odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Ova je metoda isključivo namijenjena osobama koje nemaju veliku prekomjernu težinu i žele ukloniti samo lokalne nakupine masnih stanica, popraviti tonus vezivnog tkiva ili ukloniti celulit. Med Contour je prvi uređaj na svijetu s integriranom sondom za limfnu masažu, nudeći kompletan tretman bez rizika. Zaboravite na liposukciju, klasičnu kavitaciju, teške i nezdrave dijete i isprobajte Med Contour tretman s kojim ćete dobiti trenutni rezultat kao i mnogi prije vas.
Tretman Med Contourom možete isprobati u studiju Silueta na adresi Gredice 98 u neposrednoj blizini Jarunskog jezera. Profesionalno osoblje studija Silueta pregledat će vaše tijelo i definirati kritične točke te vas savjetovati o daljnjim postupcima o oblikovanju vašeg tijela s Med Contourom.