PAMETNE BRAVE ZA BEZBRIŽNIJI ŽIVOT

Objavljeno: 28.2.2019. 15:16

Koliko puta vam se dogodilo da ste zaboravili ključeve i čekali ukućane ispred stana da vam otvore vrata, ili vam je ključ ostao s unutarnje strane vrata pa ste morali zvati bravara da vam promijeni bravu? A da ne govorimo o situacijama kada ste izašli iz kuće i na pola puta do posla se sjetili da možda niste zaključali vrata? Neka ove neugodne situacije postanu prošlost, a digitalne brave vaša budućnost!Obrt za bravarske usluge Tonković Superbravar specijaliziran je za ugradnju, distribuciju, servisiranje i otvaranje brava bilo da se radi o bravama automobila, stanova ili sefova. Super bravar s razlogom je postao dio naziva obrta jer svojim klijentima obrt Tonković Superbravar nudi samo najkvalitetnije proizvode, brzu i profesionalnu uslugu.Što su to digitalne brave?

Digitalne brave inovacija su koja nudi veću sigurnost od provale idealne za vaše domove, vikendice i apartmane. Iznimno su jednostavne za korištenje, kako za odrasle, tako i za djecu. Više nećete morati podsjećati svoje mališane da ponesu ključ u školu ili se vraćati s posla kako bi im otvorili vrata od stana ako ih  zaborave, jer se vrata s digitalnom bravom mogu otvoriti i bez mehaničkog ključa - pomoću otiska prsta, daljinskog upravljača, PIN tipkovnice ili mobilne aplikacije, ovisno koji način odaberete.Osim toga, digitalne brave imaju opciju automatskog zaključavanja vrata što znači da će se vrata odmah zaključati pri njihovom zatvaranju - omogućavajući vam bezbrižan dan s manje stresa. Zato ih i zovemo pametne, jer misle za nas.

Također, digitalne brave odgovarat će većini tipova i veličina vrata i prilikom postavljanja neće biti potrebe za bušenjem ili ožičenjem. Digitalne brave ne ovise o struji i kablovima jer se napajaju baterijski, stoga ne brinite, radit će i ako nestane struje u vašem stambenom prostoru. Baterija u prosjeku traje tri mjeseca i kada se isprazni bit ćete upozoreni na vrijeme kako bi ju napuniti.

Obrt Tonković Superbravar nudi široku ponudu digitalnih brava tvrtke ASSA ABLOY iz koje možete odabrati modele idealne za vaša vrata. Međutim, posao bravarskog tima Tonković ne staje nakon kupovine ili ugradnje. Oni su tu za vas 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu nudeći uslugu hitnog servisa brava kako bi se pobrinuli da ne ostanete nezaštićeni. Obratite im se s povjerenjem na broj: 098 737 615

Podignite razinu protuprovalne sigurnosti svojih stanova i od sada bezbrižno uživajte izvan svojih domova znajući da je vaša imovina na sigurnom.