OCIJENI
Adresa: Ožujska 10
10000 Zagreb
Telefon:
01 3643 201 01 3643 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.bond.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 0-24
sub: 0-24
ned: 0-24
Djelatnosti: Alarmni sustavi, video nadzor
Sigurnost, zaštita na radu
Hitne intervencije
Ključne riječi: - video nadzor - alarmni sustavi - sigurnosni sustavi ured i dom - alarmi - tehnička zaštita - vatrodojava - protuprovalni sustavi - tjelesna zaštita - video dojavni centar - alarmni dojavni centar - protuprovalna dojava - detekcija plina - detekcija poplave - Split - Rijeka - Zagreb - videonadzor i zaštita objekata u izgradnji - gradilišta -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu 0-24h CDS BOND ALARM I VIDEONADZOR!

Tijekom razdoblja od svog osnivanja, tvrtka je doživjela nekoliko promjena, a sve u cilju praćenja tehnološkog razvoja i pružanja kvalitetnijih usluga kupcima, dok smo se vodili mišlju da samo sigurni klijenti mogu biti zadovoljni, jer sigurnost ne podnosi improvizacije. Mnogi od njih su prisutni od naših osnivačkih dana.

Za naših oko 1000 dugoročnih klijenata i oko 1500 kratkoročnih klijenata, odgovorna je politika tvrtke, jer su kvaliteta usluge i zadovoljstvo kupaca, naš prioritet.

U svom razvoju, tvrtka je uvidjela brojne prednosti korištenja tehnoloških rješenja, a čijoj ekspanziji upravo svjedočimo.

Na tržištu smo poticali implementaciju nadzornih uređaja jer smo time unaprijedili mogućnosti čuvarskih službi, pa su tako dva oka jednog čuvara, zamijenjena s adekvatno postavljenih 4-6 kamera, što omogućava bolji i širi nadzor čuvanog mjesta, a uz naše suradnike i identifikaciju počinitelja kaznenih i prekršajnih djela.

Iz navedenih razloga smo oko kao najljepši organ čovjeka ugradili u naš logo. Budno i s velikom pažnjom pratimo štićene objekte naših klijenata, te im tako stojimo na usluzi 24 sata dnevno, tijekom cijele godine.

S našim partnerima, imamo mogućnosti pružiti različite vrste osiguranja za potrebe klijenata i korisnika naših usluga. Naš tim čine profesionalci iz područja sigurnosti – pravnici, ekonomisti, kriminalisti, i forenzičari, jednako kao i stručnjaci u IT sektoru koji rade na razvoju i unaprjeđenju tehnoloških rješenja ali i integraciji noviteta na tržištu.

Naše zaposlenike potičemo na stalni razvoj i edukaciju u oblasti njihovih interesa, a koja su u skladu s poslovanjem tvrtke. Prema našim uposlenicima potičemo timski rad i razvoj, te suradnju zasnovanu na međusobnom uvažavanju i poštovanju, tako da zajedničkim radom i zalaganjem postižemo zadane ciljeve.

Usavršavanjem proizvodnih i radnih procesa uz zajamčenu kvalitetu nastojimo se izdvojiti na tržištu, stručno osposobljenim ljudima i kvalitetno pruženim uslugama iz djelokruga našeg poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem i posjetite našu web stranicu te Facebook!

Vaš CDS BOND

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3643 201 01 3643 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI