Kvalitetan madrac važan je za san

Objavljeno: 19.2.2018. 13:57

San je potreba. Kvalitetan san ključan je za postizanje što boljih poslovnih, ali i privatnih rezultata. Upravo zbog toga važno je ulagati u što bolju kvalitetu sna. Ali kako sam utjecati na to, ako ga Vas more brige i ne možete zaspati?

Kvalitetan madrac svakako je rješenje za dio problema u spavaćoj sobi. Prilikom odabira  madraca važno je izabrati madrac koji ima kvalitetu, ali i duži vijek trajanja:
1. Ne štediti, tu ne mislimo kupiti najskuplje, jer to nije garancija da će Vam proizvod odgovarati.
2. Ulaganje u madrac isplativo je svaki dan jer madrac koristite svaki dan.
3. Uloga sna za zdravlje je neprocjenjiva. Bez dobrog sna naše tijelo ne može normalno funkcionirati. Kako izabrati kvalitetan madrac?

Potražite savjet od prodajnih predstavnika u specijaliziranim trgovinama. Lezite i isprobajte izložene madrace, a posebnu pažnju obratite na položaj u kojem Vi spavate. U tom položaju provedite barem 10ak minuta. Dobar madrac osigurat će vam ugodan san koji je toliko bitan za zdravlje. Zato ako tražite novi madrac ne žurite s odabriom, izdvojite vrijeme - isplatit će se!

Opremite svoj stambeni prostor, svoje apartman, dom za starije i nemoćne, učenički dom, vrtić, kamp proizvodima hrvatske proizvodnje vrhunske kvalitete! Lunasan u rekordnom roku, dostavlja i montira sve što možete zamisliti vezano uz pojmove MADRAC - NADMADRAC- PODNICA - KREVET - JASTUK - POSTELJINA (nepromoćive zaštite) - SPUŽVA (za tapeciranje i za zvučnu izolaciju).


 
Danas kvalitetu madraca više nitko ne zanemaruje. To je izvrsno. Zato izaberite madrac prema potrebama i uvjetima u kojima će on biti korišten. Npr. madraci se u apartmanima često mijenjaju, a na njima turisti ne spavaju dugo – dok ćemo za sebe tražiti najkvalitetnije ali ipak razumno odnosno optimalno rješenje. Takav izbor ponekad zna biti težak. Ali zato su Vam na raspolaganju naši ljubazni djelatnici koji će Vas sigurno dovesti na pravi put optimalnog izbora.  Zajedno s njima izbjegnite nepotrebno/preskupo, i platite samo one osobine koje će Vam i koristiti.

Proizvodnja madraca, prodaja i centralno skladište:
Lunasan d.o.o.
Zagrebačka cesta 194
10000 Zagreb
RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 09:00 – 20:00
Subota: 09:00 – 14:00
Telefon: (01) 79-87-305 
Mobitel: 091/ 30-60-361
e-mail: ​info2@lunasan.hr