Revolucionarno grijanje koje će vaša stopala obožavati

Objavljeno: 19.4.2019. 14:08

Gradite kuću i razmišljate o grijanju koje bi najbolje odgovaralo vašim potrebama? Alergični ste na prašinu, a alergija se dodatno pogoršava zimi zbog grijanja? Uz to imate malu djecu u kući sklonu prehladama? Warmth application lab ima rješenje u koje ćete se zaljubiti na prvi dodir.

Zaboravite na hladne parkete i pločice i smanjite strujanje prašine u kući. Riješite se neuglednih radijatora i cijevi te uštedite energiju i svoj novac. Još ne znate o čemu pričamo? - O sustavima podnog grijanja.Uvriježena su mišljenja da se podno grijanje ne može koristiti kao samostalni izvor grijanja, kao i da je skupo. Međutim, to je netočno. Naime, podno grijanje troši i do 40% manje energije nego konvencionalni načini grijanja. Manja potrošnja energije rezultat je činjenice da se toplina širi iz podova i puno bolje se raspoređuje u prostoru. Ono što su do sada bili radijatori, sada postaju podovi-grijaće plohe zbog čije se velike površine prostori brže i ravnomjernije zagrijavaju.

Podno grijanje se može postaviti direktno ispod kamena, pločica, parketa ili ispod estriha. Može se postaviti u sve prostorije ili samo u određene, kao i u kombinaciji s centralnim grijanjem. Sam proces postavljanja podnog grijanja je izuzetno brz i odmah nakon možete započeti s postavljanjem pločica ili parketa. Naime, u prostor veličine 100 kvadratnih metara moguće je postaviti podno grijanje već za 3 dana.

  

Podno grijanje je sigurnije u odnosu na ostale metode grijanja (plin, drvo…). Osim toga, ne morate brinuti da će se vaši mališani opeći na vruće cijevi kao što je slučaj kod radijatora. Podovi neće biti vreli, već ugodne temperature do 27 stupnjeva stoga, bez problema, preko njih možete staviti tepihe. Osim toga, s podnim grijanjem imat ćete više slobodnih zidova na koje možete nasloniti ormare, stolove i slično, a bosonogo hodanje od sada će postati gušt.

Podnom grijanje nije potrebno održavanje, a neki od sustava podnog grijanja koje možete odabrati u Warmth application labu imaju čak DOŽIVOTNU garanciju. Također, iznimno je lako regulirati toplinu jer u ponudi imate jednostavnije, ali i pametnije termostate s kojima možete upravljati i putem smartphona ili računala i koje možete postaviti u svaku prostoriju zasebno čime dodatno štedite. Sve navedeno potvrđuje kako su sustavi podnog grijanja izuzetno efikasni, prilagodljivi, sigurni i najvažnije ugodni.Tvrtka Warmth application lab na tržištu posluje već 6 godina i nudi najkvalitetnije sustave podnog grijanja, usluge postavljanja grijanja, vrši hitne vodoinstalaterske intervencije i nudi veliki izbor proizvoda za rasvjetu. Možete birati između podnog grijanja njihovog vlastitog brenda WAL ili britanske tvrtke Warmup.

Nakon što isprobate podno grijanje, sigurni smo kako se nećete poželjeti vratiti na stare metode grijanja. Warmth application lab tu je kako bi unio toplinu u vaše domove.