Adresa: Kostanjek 11/1
10000 ZAGREB
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3459 099 01 3459 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon - pet: 08 - 17 sub: 08 - 12
Djelatnosti: Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Auspuh, Auto staklo, Auto plin
Ključne riječi: Autoservis,Automehaničar,Autoplin,Popravak i održavanje motornih vozila,ugradnju autoplina,Autodijagnostika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

AUTOSERVIS DISK RONČEVIĆ - O nama

Trebate ugradnju plina?

Autoservis DISK RONČEVIĆ d.o.o ovlašteni je servis za ugradnju autoplina svih renomiranih  proizvođača plinskih uređaja te ugradnja autoplina kod njih je sigurna i brza.
Osnovna djelatnost autoservisa je ugradnja autoplina, ali i  nude kompletnu uslugu automehanike i autodijagnostike. Tim tvrtke je posebno educiran i pružit će vam sve potrebne informacije o vožnji automobila opremljenog auto-plinom.

                                                                 

LPG (Liquefied petroleum gas) internacionalni je naziv za  auto-plin, poznat kao propan-butan odnosno je ukapljeni plin koji se može koristiti  kao pogonsko gorivo kod motora s unutarnjim sagorijevanjem. Ova mogućnost upotrebe otkrivena je još četrdesetih godina prošlog stoljeća, a  ugradnja autoplina svoju ekspanziju doživljava u sedamdestim i osamdesetim godinama  za vrijeme naftne krize. Prednost auto-plina je njegova cijena, jer je upola jeftiniji od benzina. To nije jedina njegova prednost. Naime ukapljeni plin izgara u potpunosti, tako da nema gubitaka, a što je najvažnije nema emisije štetnih čestica. Ne sadrži olovo, sumpor, a smanjena je emisija monoksida i ugljičnog dioksida.
U velikim gradovima, gdje onečišćenja dosežu alarmantnu razinu, svijest građana o ugroženosti je snažnija, te ugradnja autoplina je češća. Mnoge države potiču ugradnju auto-plina u vozila. Ako bi se u zagađenijim gradovima povećao broj vozila na alternativna goriva, između ostalog i na propan-butan, zagađenja bi se smanjila, poboljšala bi se kvaliteta života, te bi se smanjio efekt staklenika koji uzrokuju štetni plinovi iz automobila. Ekologija je razlog ugradnje auto-plina  u razvijenim sredinama, ali se ne smiju zaboraviti ni ekonomski, koji su razlog ugradnja autoplina u manje razvijenim sredinama, pa tako je i to razlog ugradnja autoplina kod vozača u Hrvatskoj.
Vožnja na LPG je upola jeftinija nego na benzin. Kroz određeni broj kilometara, ovisno o potrošnji goriva i cijeni plinskog uređaja, kupac će isplatiti cijenu uređaja i vozit će se upola jeftinije.

Auto-plin je čišći od ostalih goriva, te nema zaprljanja vitalnih dijelova motora i životni vijek motora, katalizatora i lambda sonde je dulji.
Potreba za vozilima na ukapljeni plin rezultirala je razvojem ove tehnologije.

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT ili ih kontaktirajte autoservis:
Kostanjek 11/1
Tel/fax:01 3459099
Mob:098 1710125

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3459 099 01 3459 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.