Štedite li pri izradi kolača kod kuće?

Objavljeno: 11.12.2017. 12:36


Približava se blagdansko vrijeme godine, a majke, bake i ostale žene u kući već pripremaju razne recepte jer jednostavno nikad dovoljno vremena za sve. Vrlo dobro znamo da nije lako biti majka i kućanica, a pogotovo za vrijeme Božića. Sve želite sami, pomoć muških ruka u većini slučajeva je skoro nikakva, a vrijeme kao da se broji unazad, a ne unaprijed.

I onda Vas vaši muškarci pitaju vječno pitanje: Zašto jednostavno ne kupiš kolače i svi sretni zadovoljni? Ti imaš manje stresa, a ja na miru mogu gledati televiziju. Naravno, Vama se tu pali lampica jer mislite da Vaš muškarac smatra kako ste vi nesposobni za izradu kolača jer žena samim rođenjem i udajom pristaje na izradu kolača. Naravno, to je samo razmišljanje koje je u potpunosti iskrivljeno. Ravnopravnošću između spolova ne postoje muški i ženski poslovi. Kao što i žene mogu promjeniti gumu, tako i muškarci mogu ispeći mađaricu. Naravno, ne sumnjamo u prednosti odrađivanja posla ovisno o vrsti istoga, ali sigurno se mnogi slažu s dobrom starom izrekom: Sve se može kad se hoće.Danas smo Vam odlučili pokazati koliko zapravo “štedite” izradom kolača kod kuće. Zašto kupiti kolače?
Naravno, nismo spomenuli i vrijeme majke koje je oduvijek neprocjenjivo. Zamislite samo što ste sve mogli napraviti s Vašim djetetom, izraditi advenstki vijenac ili pak okititi bor? Ne zaboravite da djeca brzo rastu. Pustite kolače i posvetite im se maskimalno.Nadamo se da smo Vam pokazali zašto nije sramota za Božić ili bilo koji drugi blagdan kupiti kolače. Pustite priče jer Vi znate kako želite provesti Božić. Uputite se već danas u Slastičarnicu Krokant u Dugavama i ovaj Božić pokloniti sebi odmor od izrade kolača.