Adresa: Koledinečka 3a
10040, Zagreb
Telefon:
01 2988 941 01 2988 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://taekwondo-dubrava.hr/

Radno vrijeme

:
8 - 11 i 16 - 23 sata
Djelatnosti: Športski klub, športski savez
Škola sporta
Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Ključne riječi: taekwondo - škola borilačkih vještina - taekwondo za djecu i odrasle - rekreacija - pilates - teretana - kondicijski trening - sportsko jezična igraonica - sportski rođendani
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Taekwondo klub 'DUBRAVA'!

Taekwondo klub DUBRAVA osnovan je 1969. godine. Pok. Dražen Mađarević i grupa entuzijasta predvodili su ga 40 godina kroz koje su mnoge generacije provele najljepše godine mladosti u sportu.

Danas je TK DUBRAVA organizacija od 400 članova s 10 trenera u 9 različitih programa koji obuhvaćaju populaciju djece već od četvrte godine djeteta kao i odrasle osobe koje su prepoznale kvalitetu našeg rada.

Naša je uloga u društvu odgojna, pedagoška, socijalna, ali okrenuta i sportskim rezultatima.

USPJESI

  • brončana medalja Martine Zubčić na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008.
  • brončana medalja Tomislava Karaule na Seniorskom prvenstvu Europe 2012.
  • brončana medalja Jelene Marot na Seniorskom prvenstvu Europe u formama 2013.

U sljedećim stranicama su programi koje vam pružamo, a za detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2988 941 01 2988 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.