Adresa: Avenija Dubrava 33
10000 Zagreb
Telefon:
01 2304 224 01 2304 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.soria-natural.hr
http://https://www.facebook.com/sorianaturalhrvatska/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Zdravo mršavljenje, nutricionizam
Aromaterapija, fitoterapija, refleksoterapija
Ključne riječi: prirodno - biljne kapi - biljni ekstrakti - bez alkohola - u svim ljekarnama - detoksikacije organizma - biljne kapi -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O namaTvrtka SORIA NATURAL® jedna je od vodećih tvrtki u Europi na području fitoterapije. Koristimo najmoderniju tehnologiju, koja omogućuje da su proizvodi od ljekovitog bilja koje nudimo puno djelotvorniji. Tako smo novim tehnologijama, kao što su superkritična tekućina i liofilizacija iz ljekovitog bilja uspjeli dobiti koncentrirane aktivne tvari, koje su šest do dvadeset pet puta djelotvornije od tinktura koje se dobivaju tradicionalnim metodama.

Tvrtka SORIA NATURAL je osnovana prije više od trideset godina s namjerom da se posveti vlastitoj preradi i proizvodnji proizvoda od ljekovitog bilja.

VLASTITI UZGOJ

Ljekovito bilje, hranu i gotovo sav osnovni materijal, koji koristimo za proizvode, uzgajamo na vlastitim poljima, biodinamičkom poljoprivredom, i to na više od 320 hektara ekološki certificirane zemlje. Proizvodi su proizvedeni od čistog uroda, pri čemu dosljedno slijedimo pravila (E. E. C.) N834/2007 Vijeća Europske Unije o ekološkoj proizvodnji hrane.

VLASTITA PROIZVODNJA

S dugogodišnjim iskustvom na području ekološkog uzgoja bilja, pomoću modernog laboratorija uz više od 500 zaposlenih, jedna smo od vodećih tvrtki na području prirodne medicine u Europi. U trideset godina od osnivanja, tvrtka je stekla potpuno povjerenje korisnika u visoku kvalitetu proizvoda. Moderni postupci proizvodnje, kao što su “superkritična tekućina” i “liofilizacija”, omogućuju učinkovitiju fitoterapiju od one koja je do sada bila dostupna na tržištu.

VLASTITI CENTAR ZA ISTRAŽIVANJA

U sklopu tvornice površine 15.000 m2 posjedujemo najmoderniji centar za istraživanja, razvoj i inovacije, kao i laboratorij za nadzor kvalitete, opremljen visokoučinkovitom modernom tehnologijom, koja spada među najrazvijenije u Europi.

KVALITETA I CERTIFIKATI

Naši proizvodi su u svijetu poznati po svojoj visokoj kvaliteti i dokazanoj učinkovitosti. Tvrtka posluje u skladu sa standardima GMP, ISO 9001 i ISO 14001, te posjeduje sve propisane certifikate o ekološkom uzgoju ljekovitog bilja.

Biljni ekstrakti čuvaju se u 50-mililitarskim tamnim bočicama s unaprijeđenim čepom i priloženom kapaljkom, označenom jedinicama za jednostavnije uzimanje, što sprječava razlijevanje tekućine pa dugotrajno brojanje kapi više nije potrebno.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2304 224 01 2304 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.