Adresa: Mrzlopoljska 2
10040 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2859 294 01 2859 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.sanacijadimnjaka.com.hr
http://www.razdjelnicitopline.com
http://www.razdjelnici-kuzman.hr
http://www.razdjelnici-kuzman.hr/vodomjer

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Dimnjačar, Čišćenje dimnjaka, Sanacija dimnjaka
Ključne riječi: grijanje - centralno grijanje - plin - sanacija dimnjaka - bosch bojleri - razdjelnici - vodomjeri - plinoinstalater - plinske instalacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Plinoservis Kuzman je prisutna na tržištu 25 godina. Djelatnosti tvrtke su projektiranje i izrada centralnog grijanja, tehničko ispitivanje i analiza sustava grijanja, dobava, ugradnja i održavanje razdjelnika topline, vodomjera i kondenzacijskih uređaja, izrada tehničkih rješenja i sanacija sustava za grijanje, obračun grijanja i utroška vode, planiranje, ugradnja, servis i očitanje razdjelnika potrošnje topline u stambenim i poslovnim objektima.

Za sve vaše potrebe i eventualne probleme, obratite nam se s povjerenjem

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2859 294 01 2859 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.