Želite doživjeti barem jedan dan iz bajke?

Svatko od nas je barem jednom htio biti lik iz bajke, uživati u tom začaranom svijetu prepunom baršuna i osjećati se posebno. Ne vežemo bajke samo za priče za najmlađe. Bajka je svijet u kojem se želimo naći koliko god ozbiljni bili.

Zamislite da vam netko kaže da je to ostvarivo i da stvarno na jedan dan možete postati princeza ili princ. Uz obrt za najam kočija Habric želja će se pretvoriti u stvarnost. Kočije Habric već 30 godina egzistiraju u gradu Zagrebu te su postali njegov prepoznatljiv suvenir. Kočije možete iznajmiti za različite prigode, kao što su posebne prigode i svečanosti.

Zagreb je u posljednje dvije godine postao vrlo popularna destiancija te je njegova turistička ponuda sve bogatija. Kočije Habric su se idealno uklopile u tu ponudu, pa tako brojni turisti mogu iznajmiti kočiju za razgledavanje kulturnih znamenitosti ili opuštenu vožnju gradom.

Najam kočije je zasigurno odličan odabir za jedan od najposebnijih dana u životu, a to je vjenčanje. Gotovo ne postoji djevojka koja kao mala nije maštala o romantičnom vjenčanju iz bajke u kojem se vozi u kočiji pored svog princa. Kočije Habric pridonijet će Vašem vjenčanju poseban sjaj, a Vi ćete se osjećati stvarno kao princeza, jer uz vožnju kočije Vam nude i dodatne usluge kao što su šetnja crvenim tepihom i šampanjac. Dodatnu eleganciju i romantičnost događaja dodaju dva prekrasna bijela konja lipicanca.

Obrt za najam kočije Habric osim najma kočija u ponudi ima i organizaciju za proslavu rođendana Doryland. Ako želite svojim najmlađma priuštiti nezaboravno slavlje za njihov najposebniji dan, Doryland je najbolja opcija. U prekrasnom dvorištu okruženim prirodom nude usluge jahanja konja, dvorce na napuhavanje, trampolin, interaktivne igre i šator koji se navečer pretvara u disko. Uz zanimljive rekvizite, slavljenike i njihovo društvo očekuju kostimirani likovi iz crtića Mickey i Minnie i tematski partiji. Savršen način za slavlje Vaše djece.

Pretvorite svoj običan dan u jednu prekrasnu priču ili poklonite jednu od usluga obrta Habric svojim najdražima, jer to su uspomene koje ne blijede.