Iznenadite svoje najbliže ili poslovne partnere ovog Božića! Stolni, personalizirani ili trodjelni kalendari pravi su izbor.

Objavljeno: 7.1.2019. 14:22

Bliži nam se blagdansko doba. Vrijeme Božićnih blagdana je uvijek posebno. Atmosfera koja nas okružuje je puna radosti, sreće, veselja i ljubavi, a posebno nas veseli druženje s najmilijima i otvaranje poklona ispod božićne jelke. Zasigurno se svake godine susrećete s istom nedoumicom - što kupiti svojim voljenima ili pak poslovnim kolegama kao božićni poklon? E pa mi imamo ono što Vama treba.

Iz naše ponude kalendara sigurno ćete pronaći nešto za sebe , voljenu osobu, poslovne partnere ili kolege koje želite darivati. Za takve prigode, posebno bismo istaknuli personalizirane kalendare. Kod nas njihova cijena je 24 kn + PDV. Personalizirani kalendar se sastoji od 13 listova papira (kunstdruck 170g), uvezanih metalnom spiralom sa vješalicom. Također, uz takav kalendar još dolazi i vrećica. Njegove dimenzije su 32 x 45 cm, a minimalna narudžba je 25 kalendara.

Ukoliko ste pak poduzetnik ili ste na poslu okruženi kolegama koje odlučite darivati, stolni ili poslovni trodjeli kalendari pravi su izbor. Stolni kalendar kao poklon je efektan i uvijek je ono što svakom stolu na poslu nedostaje. Cijena takvog kaledara s dotiskom – 6 kn + PDV. Odobravamo i popust od 2% za svakih 100 kalendara do maksimalnog popusta od 40%. Dimenzije kaledara su 10 x 20 cm pa se može slati poštom u american koverti kao čestitka. Minimalna narudžba ovakvih kalendara je 50 komada. Trodjelni kalendar je treća opcija. Cijena s dotiskom na glavi 9 kn + PDV, a cijena s dotiskom na glavi i pasici 11 kn + PDV. Također, odobravamo popust od 2% za svakih 100 kalendara do maksimalnog popusta od 20%. Ovakav kalendar se sastoji od12 listova papira (offsetni 90g), podložnog kartona (grafopak 350g) i glave kalendara (grafopak 350g) uvezanih metalnom spiralom. Uz kalendar još dolazi klizni pokazivač i vrećica. Dimenzije su:
glava 29,5 X 21 cm, kalendar 29,5 X 41 cm, pasica 29,5 X 6 cm Minimalna narudžba 50 kalendara.Tiskara Parko osnovana je 1993. godine u Zagrebu te brojimo preko 25 godina iskustva. Od samoga osnutka nudimo cjelokupnu uslugu od dizajna, grafičke pripreme, tiska do dorade.

Uzimajući u obzir Vaše obveze i sve manje vremena u toku radnoga dana, a u cilju kvalitetne suradnje sa svojim klijentima, izlazimo vam maksimalno u susret te dolazimo k vama na poslovne dogovore i dostavljamo vam konačni proizvod kako bismo Vam olakšali. Zahvaljujući lakoći poslovanja s nama, kvaliteti naših proizvoda, kratkim rokovima isporuke kao i cijenama, možemo se pohvaliti dugogodišnjim poslovnim odnosima sa svojim klijentima što nam je i osnovni cilj poslovanja. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost osoblja i kvalitetu naših proizvoda.