Znak pažnje za uspješnije poslovanje

Objavljeno: 6.5.2019. 9:40

Vjerojatno ne postoji osoba koja se ne razveseli kada dobije poklon ili mali znak pažnje. Poklon je prije svega i poruka kako nam je stalo do druge strane a dobar dojam koji ostavlja često traje duže od očekivanog. Zamislite onda kako promišljeni poslovni pokloni mogu unaprijediti poslovanje i utjecati na Vaš dojam kod poslovnih partnera. 

Postoje različite kulture gdje je darivanje u poslovnom svijetu neprihvaćeno ili se čak smatra podmićivanjem. Na našim prostorima, poslovni pokloni u vrijeme blagdana ali i kroz cijelu godinu postali su uobičajena praksa. Ako ipak putujete u druge zemlje na sastanke ili se susrećete s poslovnim partnerima iz drugih zemalja, svakako se pripremite i istražite njihove običaje kako bi izbjegli neugodne situacije.

 

Predmet poklanjanja mora biti neutralan i bez previše simbolike kako bi bili sigurni da će biti prihvaćen. To su često funkcionalni predmeti svakodnevne uporabe koji osim što uveseljavaju osobu koja ga dobije na poklon, služe i kao odlično marketinško sredstvo. Kišobrani mogu biti odličan predmet za neslužbeno vanjsko oglašavanje. Koristan su i potreban predmet u kišnim danima a neupitno je da će otisnutu poruku vidjeti veliki broj ljudi, pogotovo u gradskim gužvama. Rokovnici, notesi i uredski pribor također su korisni predmeti u svakodnevnoj upotrebi a prikladan su predmeti za tiskanje elemenata vizualnog identiteta. Šalice, torbe i majice također mogu razveseliti osobu kojoj ste namijenili svoj poklon a koristit će se duži period i prenijeti poruku svim promatračima.

 

Sitotisak Mirt u svojoj ponudi ima veliki izbor potencijalnih proizvoda za tisak. Već 20 godina bavimo se uslugom tiska a kroz godine i kvalitetno poslovanje postali smo pouzdan partner velikom broju obrtnika, tvrtki, agencija ali i pojedinaca. Pružamo kompletnu uslugu za svoje klijente - od izrade grafičkog rješenja preko tiska do dostave. U našoj ponudi od 78 000 artikala zasigurno ćete pronaći artikle koji odgovaraju Vašem poslovanju!