Adresa: Teslićka 69
10000, Zagreb
Telefon:
01 2912 639 01 2912 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/pages/category/Company/Keramika-Kara%C4%8Di%C4%87-doo-1112316872197107/
Djelatnosti: Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Umjetničko stvaralaštvo
Ključne riječi: izrada suvenira od drveta, gipsa, metala- zaštita od ptica -izrada reklamnih artikala -tisak na šalice, čaše, pepeljare- tampon tisak-izrada kalupa od silikona-stakloplastike
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Keramika Karačić d.o.o. može s ponosom reći da posluje još od 1993. godine. Pratimo trendove tržišta, no, ostajemo i vjerni sebi i svojim unikatnim i posebnim predmetima koje izrađujemo s ljubavlju, preciznošću i predanošću.

Nudimo proizvode od raznovrsnih i kvalitetnih materijala kao što su keramika, drvo, porculan, staklo, gips, metal. Stoga svatko može naći nešto za sebe ili sebi drage ljude u našoj ponudi.

Želimo naglasiti da izrađujemo kreativne suvenire za svaku prigodu na manje ili veće količine.
Neke od zanimljivosti su ukrasne kutije za napitke (vino/šampanjac), tiskamo personalizirane natpise/imena na keramičke i staklene predmete prema Vašoj osobnoj želji, radimo i tampon tisak na porculanske predmete, kao i izradu unikatnog nakit raznih oblika.

Zar ne biste i Vi bili oduševljeni poklonom umjetnički izrađenim posebno za Vas? Razmislite o tome pri idućoj kupnji poklona - nekoga ćete posebno iznenaditi.

Umjetnost nam omogućava da pronađemo i izgubimo sami sebe u isto vrijeme.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2912 639 01 2912 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.