Adresa: G. Šuška 6, KB Dubrava
10040, Zagreb
Telefon:
01 2902 300 01 2902 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://oxy.hr/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet.: 07:30 - 15:30
Djelatnosti: Poliklinika
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: hiperbarična oksigenacija - hbot - hiperbarično liječenje kroničnih rana - baromedicina OXY - dijagnostika mikrocirkulacije - klasifikacija, etiologija, patofiziologija, klinička slika i liječenje ronilačkih bolesti -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poliklinika za baromedicinu i medicinu rada OXY je privatna, specijalizirana zdravstvena ustanova koja djeluje u području hiperbarične medicine.

Utemeljena je u Puli, 1996. godine. Kroz svoju djelatnost, Poliklinika na osobit način nastavlja i razvija tradicije hrvatske hiperbarične medicine, stalno težeći k izvrsnosti.

Temeljna djelatnost je primjena kisika koji se udiše pri povišenom tlaku (hiperbarični kisik) za liječenje bolesti kod kojih je nedostatak kisika važan dio sveukupnih tegoba.

U javnosti je primjena hiperbaričnog kisika najpoznatija po liječenju unesrećenih ronilaca, premda je njihovo liječenje najmanji dio naše djelatnosti.
Naše najbrojnije aktivnosti su usmjerene ka liječenju niza bolesti i stanja, sukladno važećim hrvatskim i svjetskim listama indikacija.
Od 2008. godine smo ugovorna ustanova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). To znači da se bolesti koje se nalaze na Listi indikacija koju donosi HZZO, kod nas liječe na uputnicu, a troškove plaća HZZO.

Kroz godine upornog rada, izgradili smo visoku razinu profesionalnosti i odgovornosti, pri čemu kvalitet našeg rada ne zaostaje od prakse koja u djelatnosti hiperbarične medicine danas postoji u zemljama Europske Unije.

Poliklinika OXY je otvorena za suradnju sa svim medicinskim ustanovama u Hrvatskoj i inozemstvu. Uspješno provodimo edukaciju i obuku vlastitih kadrova, a pomažemo i drugima. Medicinske i tehničke specifičnosti našeg posla čine nas osobito zanimljivim studentima medicine, ali i liječnicima koji se žele usavršavati u području našeg djelovanja. Naši djelatnici se također kontinuirano usavršavaju, sudjelujući na brojnim skupovima.


Poliklinika OXY u svom sastavu ima:

  • Podružnicu Pula, u prostoru Opće bolnice Pula,
  • Podružnicu Zagreb, u prostoru Kliničke bolnice Dubrava,
  • Poslovnu jedinicu Dubrovnik, u prostoru Opće bolnice Dubrovnik, te
  • Poslovnu jedinicu Crikvenica, u prostoru Specijalne bolnice Thalassotherapia.
Za detaljnije informacije posjetite www.oxy.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2902 300 01 2902 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.