Adresa: Trepčanska 42
10040, Zagreb
Mobitel:
098 351 790 098 351 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
sub: po dogovoru
Djelatnosti: Hitne intervencije
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: odštopavanje i snimanje kanalizacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Usluge našeg poduzeća vezane su za poslove intervencija na otčepljivanju-odštopavanju i snimanju kanalizacija u objektima visokogradnje i niskogradnje.

Preuzimamo kompletne radove odštopavanja počevši od vanjske horizontalne kanalizacije, vertikala unutar objekta, cijevi kanalizacije u kupaonicama i kuhinjama kao i sanitarnih predmeta i uređaja.

Ekipu sposobih i stručnih radnika predvodi ovlašteni građevinski inženjer sa 20 godišnjom praksom u građevinskoj operativi.

Odštopavanja cijevi izvodimo posebnim visokotlaćnim strojem COMPACT JET pomoću vode pod pritiskom do 160 bara i 70 lit/min ( WOMA ). Vodenu pumpu stroja kao i hidraulični namotaj visokotlačne cijevi dužine 80 metara pokreće samostalni diesel motor od 30 KS. Upravljanje radom stroja je putem bežičnog daljinskog upravljača.

Za nedostupna mjesta na objektima koristimo prenosni visokotlačni stroj KARCHER 110/9, kao i elektromotorni stroj POWER 10 sa spiralnim sajlama fi 16 i 22 mm dužine 20,00 m.

Sva oprema, uključivo rezervoar vode od 600 litara, ugrađena je kombi vozilo Mercedes Benz Sprinter u kojem je ugrađena i kompletna kanalo-instalaterska priručna radionica. Vozilo je opremljeno za rad noću.

Za pregled i snimanje kanalskih cijevi koristimo specijalnu video kameru u boji RIONED sa TV monitorom i video uređajem , opremljenu elektronskim mjeračem prijeđene daljine.

Uz navedeno ispumpavamo građevinske jame, podrume, bazene, rezervoare i slične građevine pumpom velikog kapaciteta.

Obratite nam se s povjerenjem.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 351 790 098 351 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.