SVEČANE FRIZURE ZA SVE PRIGODE

Na posebne dane u svom životu svi uvijek želimo izgledati najbolje što možemo. Svečane frizure posebno su popularne za važna događanja kao što su vjenčanja, rođendani, krizme, pričesti, mature, ali i razne druge proslave te čine važan detalj u cjelokupnom izgledu.

Za svečanu frizuru moramo dobro razmisliti što želimo i to isprobati na svom licu kako bi se uvjerili da se radi o savršenoj frizuru za nas, a pritom je bitno spomenuti kako se u svemu tome moramo osjećati ugodno.

Danas se trendovi frizura neprestano mijenjaju, a pritom je važno odabrati frizuru koja najbolje odgovara licu, odjeći i osobnosti. Kod modernih svečanih frizura i dalje se visoko cijeni jednostavnost i opuštenost, dok je najmodernija svečana frizura zapravo kvalitetno fenirana kosa.

Frizerski studio BLACK & BLONDE u svojoj ponudi nudi Vam raznoliki izbor frizerskih usluga:
  • fen frizure, svečane frizure, izrada pletenica
  • pranje i feniranje kose
  • šišanje
  • pramenovi, bojanje bojama bez amonijaka, preljevi
  • njega kose
  • ugradnja ekstenzija
Osim šišanja, kosi je potrebna i njega kako bi je zaštitili od hladnoće i zime, sunca, morske vode i drugih utjecaja prirode koji mogu oštetiti kosu. Zaštitite kosu prije odlaska na more i uživajte u tretmanu Sun Protect ili isprobajte keratinski tretman koji obnavlja i štiti Vašu kosu, uz koji dobivate frizuru gratis.

Također, u studiju BLACK & BLONDE možete pružiti svojim rukama i noktima oblikovanje i njegu tretmanima trajnog laka, manikure i lakiranja, a možete se naručiti i za profesionalno šminkanje kako bi zablistali za bilo koju prigodu.


Želite glatku, sjajnu i njegovanu kosu bez ispucanih vrhova? Posjetite Frizerski studio BLACK & BLONDE posluje na dvije adrese Ulica kneza Branimira 119 i Karela Zahradnika 16a, Sloboština gdje će Vam pružiti specijalnu njegu kose nakon koje ćete izgledati glamurozno!