Adresa: Rožatska 4a
10040, Zagreb
Mobitel:
099 2961 880 099 2961 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/fitnessfactorycro.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 18:00 - 22:00
Djelatnosti: Fitness centar
Športski klub, športski savez
Ključne riječi: rekreacija i vježbanje za žene - razgibavanje - trening - trx vježbe - tabata za žene - fitness - sport - mršavljenje - osobni trener - grupni treninzi -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu UDRUGE ZA SPORT I REKREACIJU FITNESS FACTORY.

Mi smo udruga koja je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja sportske rekreacije u Gradu Zagrebu.

Pružamo funkcionalne grupne treninge koji su namijenjeni samo za žene, također imamo i individualni trening s osobnim trenerom koji ja složen prema vašim mogućnostima i potrebama.

Svaki početak je težak, ali najbitnije je krenuti s treningom uz trenere koji će vam olakšati početak i uputiti vas pravilnom vježbanju.

Posjetite nas i krenite s nama u zdraviji i aktivniji život.
Pratite nas na Facebooku.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 2961 880 099 2961 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.