ELEKTROSERVIS PLATNJAK, OBRT ZA POPRAVAK ELEKTRIČNIH APARATA, VL. TIHOMIR PLATNJAK, ZAGREB, MIROŠEVEČKA CESTA 120 B

MIROŠEVEČKA CESTA 120 B, 10040 ZAGREB - DUBRAVA

Telefon:
098 704 555 098 704 ... - Klikni za broj
Telefon:
Djelatnosti: Servis kućanskih aparata
kliknite ovdje i pogledajte sve subjekte iz ove djelatnosti

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Pomozi drugima, ostavi ocjenu i komentar!

OCJENA:

Vaš email:
Komentar :
POVRATAK NA PREGLED PROFILA

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
10.10.2023. 12:18 | KORISNIK: lukicj436

Profesionalni, dolaze u roku par dana, brzi, poštena dijagnostika, otklon kvara i naplata uz račun. Objašnjenje i upute. Iz mijeg iskustva za pohvalu.

17.08.2021. 17:07 | KORISNIK: inja.stajduhar

Dotični su bili popraviti ručku na vratima od perilice rublja i napravili su pukotinu na vratima. Na moj prigovor na napravljeno oštećenje su negirali svoju krivnju navodeći da je oštećenje već prethodno postojalo (što je neistina) i odbili izvršiti popravak. Operater pri servisu je bio bahat, nesusretljiv i bezobrazan. Popravili su ručku, ali su napravili puno veće oštećenje koje ne ulazi u jamstvo. Nažalost, nisam mogla dokazati da je oštećenje prouzročeno njihovim nemarom i nepofesionalnošću. Izbjegavati.

17.08.2021. 17:40 | KORISNIK: inja.stajduhar

Dotični su bili popraviti ručku na vratima od perilice rublja i napravili su pukotinu na vratima. Na moj prigovor na napravljeno oštećenje su negirali svoju krivnju navodeći da je oštećenje već prethodno postojalo (što je neistina) i odbili izvršiti popravak. Operater pri servisu je bio bahat, nesusretljiv i bezobrazan. Popravili su ručku, ali su napravili puno veće oštećenje koje ne ulazi u jamstvo. Nažalost, nisam mogla dokazati da ja oštećenje prouzročeno njihovim nemarom. Izbjegavati.

Provjereni subjekti:

OCIJENI